5.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Реал Мадрид – Атлетико Мадрид, прогнози футбол (08 апр 2017)

Голямо дерби очаква феновете на испанския футбол. В съботния следобед на 08 април, на стадион „Сантяго Бернабеу“ един срещу друг излизат Реал Мадрид и Атлетико Мадрид.

Битката между Реал Мадрид и Атлетико Мадрид ще е от съществено значение и за двата отбора и може да се окаже решаваща относно крайното класиране в Ла Лига за сезон 2016/2017.

Домакините са лидер в класирането и влизат в този кръг след серия от пет поредни победи, но трябва да отбележим, че съперниците им бяха сравнително слаби за тях отбори. Именно поради тази причина, Реал Мадрид не игра в повечето мачове с целия си наличен състав, но за това домакинство със сигурност ще видим „наказателния състав“ на Зидан – Роналдо, Бензема и Бейл. И тримата почиваха в изминалия кръг, но в събота със сигурност ще започнат като титуляри срещу селекцията на Симеоне. Реално Зизу ще разполага с всичко най-добро, като единственият с контузия е Варан.

Атлетико Мадрид също са в серия от пет поредни победи. Отбора заема трета позиция в класирането и единственият им проблем засега са догонващият ги тим на Севиля.

Срещу „белия балет“ Симеоне няма да може да разчита на целия си наличен състав. Има известни проблеми при „дюшекчийте“, като аут със сигурност остават Кевин Гамейро, Моя, Варсалико, Тиаго и Фернандес.

Основният проблем на Атлетико Мадрид да бележат повече голове в първенството е на дневен ред, но пък няма как да не отбележим, че отбора успя да се разпише във всяко едно от последните си четири гостувания. Срещу Реал няма да е изненадващо да вкарат, тъй като „белия балет“ не са от най-добрите в защита, но проблема е колко гола ще получат от тях в замяна.

Реал Мадрид е бетон у дома през този сезон, с нито едно поражение, като допуснаха само в три срещи да не спечелят пълен актив от точки. Атлетико Мадрид не могат да се похвалят с подобна статистика, още повече при гостуванията им, но с оглед важността на тази среща, вероятността резултата да е равен е много голяма!

2 – 4 – 4
Последни 10 мачове
2 – 2 – 1
Последни 5 мачове
1 – 1 – 1
Последни 3 мачове

Реал Мадрид – Атлетико Мадрид статистика

 19.11.16 Ла Лига Атлетико 0:3 Реал
 28.05.16 Шампионска лига Реал 1:1 Атлетико
 27.02.16 Ла Лига Реал 0:1 Атлетико
 04.10.15 Ла Лига Атлетико 1:1 Реал
 22.04.15 Ла Лига Реал 1:0 Атлетико
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации