7.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Реал Мадрид – Байерн Мюнхен, прогноза Шампионска лига, 1/4 финал (18.04.)

Най-интересният 1/4-финал в Шампионска лига безспорно е двубоя между Реал Мадрид и Байерн Мюнхен. Първата среща между двата отбора бе много любопитна, като Реал Мадрид измъкна ценна победа с 2:1 насред Мюнхен. Реванша ще се проведе във вторник, 18 април, от 21:45 часа българско време на „Сантиаго Бернабеу“.

Реал Мадрид спечели важна победа през уикенда срещу Хихон с 3:2, като Зинедин Зидан успя да запази силите на много от ключовите си футболисти. Белия балет продължава да мечтае за дубъл на трофея си от миналата година.

Рафаел Варан и Пепе продължават да лекуват контузии и така в центъра на защитата като партньор на Серхио Рамос отново ще видим Начо. Най-вероятно Зинедин Зидан ще заложи на единадесеторката от Алианц Арена постигнала важния аванс за Реал. Иско и Алваро Мората, които впечатлиха срещу Хихон ще останат резерви и ще се надяват на включване след почивката.

Байерн Мюнхен записа нулево реми при гостуването си на Байер Леверкузен през уикенда. Въпреки това баварците са сигурни шампиони на Германия и ще хвърлят всички сили в реванша с Реал Мадрид.

Хави Мартинес, който беше изгонен преди седмица пропуска мача заради наказание. Така в центъра на защитата на Байерн, като партньор на Жером Боатенг ще видим Дейвид Алаба. Другия опитен бранител в лагера на баварците – Матс Хумелс пък е контузен. Добрата новина за Карло Анчелоти преди реванша в Мадрид е завръщането на Роберт Левандовски, който излекува контузия. Именно полския таран ще е основният коз на Байерн за обрат в срещата.

Реал Мадрид показа класата си преди седмица с важен обрат. Сега задачата на момчетата на Зинедин Зидан е далеч по лесна и не смятаме че те ще изпуснат нещата от контрол. Реал Мадрид се е устремил към дубъл на трофея от Шампионската Лига и едва ли ще допусне изненада в реванша с Байерн Мюнхен.

Реал Мадрид Реал Мадрид – Байерн МюнхенБайерн Мюнхен
Стадион: „Сантиаго Бернабеу“, Мадрид
Начало: 18 април 2017, 21:45 часа
Главен съдия: Виктор Касай (Унгария)
Прогноза: Реал Мадрид или равен
Коефициент: 1.42 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации