9.9 C
Ню Йорк
събота, май 11, 2024

Buy now

Реал Мадрид – Барселона, Ел Класико На живо 10.04.2021

Гледай Реал Мадрид - Барселона на живо в Betano

Лого на футболен клуб Реал Мадрид
Реал Мадрид
10 апр 2021
ЛаЛига
Барселона
Барселона

Реал Мадрид успя да се преобрази точно навреме, време което ще им позволи да извлекат максимума от оставащите до края на кампанията мачове. С пет поредни победи и 12 мача без загуба, ръководеният от Зинедин Зидан тим има всички шансове да спечели и в предстоящото издание на Ел Класико.

ГЛЕДАЙ РЕАЛ МАДРИД – БАРСЕЛОНА НА ЖИВО ОТ ТУК – 22:00

При победа, Реал Мадрид ще заеме второ място и ще скъси дистанцията с лидера Атлетико Мадрид. След този сблъсък, „белия балет“ има значително по-лека програма, и с малко концентрация и късмет титлата може да се окаже тяхно притежание.

Специално за мача, Winbet е подготвил оферта за всички свои клиенти – 1 залог, 2 награди. Повече информация за промоцията можете да откриете в официалния сайт на букмейкъра, в раздел „Промоции„.

Барселона също е в отлична форма. „Каталунците“ са в серия от шест победи и след няколко пропуска на „дюшекчийте“, за тях шанса да превземат лидерското място също е голям.

Основния проблем на Зидан е липсата на Рамос, както и тази на Варан. Под въпрос в защитата остава и участието на Карвахал, вероятността и Тони Кроос да пропусне мача не е малка.

За Барселона ситуацията е по ясна, аут са трайно контузените Коутиньо и Фати. Пике ще е на линия, въпреки че има леки проблеми, завръща се и Гризман.

Двубоя между Реал Мадрид и Барселона е от 22:00 часа в събота и ще се излъчва пряко в сайта на Betano.

Прогноза: Над 2,5 гола 👇
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации