14.1 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Реал Мадрид – Барселона, на живо (21-11 19:15)

Днес от 19:15 часа българско време започва едно от най-грандиозните футболни дербита в Европа – „Ел Класико“, в което Реал Мадрид е домакин на Барселона. Двубоя официално ще се излъчва в сайта на Efbet.com, като прякото предаване започва 5 минути преди старта на срещата. От букмейкъра са определили следните коефициенти за срещата: 2,50 за победа на Реал Мадрид срещу 2,80 коефициент за победа на Барселона, а равенството е оценено с 3,70 коефициент. Последните три дербита завършват с победа на домакина както следва: 2-1 за Барселона, 3-1 за Реал Мадрид и 2-1 за Реал Мадрид.

Ще успее ли да се повтори статистиката и домакина да победи, ще бъде ли възстановен Лео Меси и ще вземе ли участие в предстоящия мач, ще има ли късмет Рафа Бенитес в това негово първо Ел Класико. Това са само част от въпросите вълнуващи широката аудитория, които всъщност будят огромен интерес към срещата.

Реал Мадрид ще имат публиката на своя страна, но определено напрежението е в техния лагер, след като през изминалия кръг допуснаха поражение от Севиля и реално нямат право да загубят днес. С оглед на това нищо чудно Бенитес да заложи на така харесваната от него защитна формация, което буквално ще убие този мач. За всички е видно, че Бенитес упорито налага дефанзивен стил на игра и у дома отбора допусна само един гол за последните пет мача.

В лагера на Барселона ситуацията е леко притеснителна. Отбора трудно играе далеч от дома, макар че тук на „Бернабеу“ каталунците се чувстват комфортно побеждавайки в четири мача от изиграните седем.

За да проследите двубоя онлайн имате няколко варианта:

Букмейкъра Sportingbet също предлага онлайн излъчване на спортни събития, като е твърде вероятно и Ел Класико да бъде включено в програмата на компанията. В Спортингбет можете да достъпите секцията с онлайн излъчване директно от тук:

Реал Мадрид и Барселона на живо в СпортингбетBetfair ще предлагат срещата за онлайн залози, като при тях можете да се възползвате от страхотни коефициенти само за Ел Класико. Повече за офертата на Betfair и прогноза за Реал Мадрид – Барселона вижте ОТТУК.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации