6.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Реал Мадрид – Барселона, На живо

Купа на Испания : 30 януари 2013 – 22:00 ч.

Очаква ни поредния сблъсък между Реал Мадрид и Барселона, този път на полуфиналната права от турнира за Купата на Испания.

Срещата между вечните съперници Реал Мадрид и Барселона ще определи и още едно съперничество – това между двамата топ нападатели в Испания – Лео Меси и Кристиано Роналдо.

Реал Мадрид взеха последната си жертва през изминалия уикенд в лицето на Хетафе с убедителния резултат 4-0. Роналдо се отличи с хеттрик, а другия гол бе дело на Рамос. След този кръг в Примера, Роналдо записа своя гол номер 100 откакто рита в „Белия балет“, или звездата от Португалия вече има зад гърба си осемдесет и седем мача с бялата фанелка! Всички тези 100 гола, португалеца успя да вкара само за близо три години след като акостира на Сантяго Бернабеу от Манчестър Юнайтед.

Срещу Меси и Барселона, Кристиано успя да се разпише точно седем пъти за последните шест издания на „Ел Класико“, като с това поставя открит въпроса за конкуренция с Меси по този показател, но като цяло е доста далече от постиженията на Лео!

Меси е много пред съперника си, и това че Роналдо в един момент отбелязва хеттрик, Меси веднага му отвръща с точно четири гола във вратата на Осасуна при срещата ми тази събота с „каталунците“ завършила с 5-1. След тези попадения Меси има точно два пъти повече голове от Роналдо, и успя да измести всички, като постави нов рекорд за най-млад голмайстор! Меси е истинска машина за голове, като само за последните единадесет мача на отбора си, той успя да нацели мрежата на съперника си точно двадесет пъти!

Двата клуба извикват респект един към друг, нито едно негативно или иронично мнение не се забелязва в медията на полуострова, и двата отбора се готвят за сериозен сблъсък. Победителя от този мач ще е най-вероятно носителя на Купата на Испания, така че трябва да се подходи изключително сериозно и към двата мача. Домакините определено имат доста проблеми, и единствения им плюс е, че първата среща ще се изиграе на „Сантяго Бернабеу, където най-добре могат да влияят на резултата.

Стража на Моуриньо – Икер Касияс пропуска поради операция, а заедно с него аут са Рамос, Ди Мария и Пепе.

Барселона знаят, че Мадрид е притеснен и ще пресират още от първата секунда на мача. Тито Виланова няма да може да подкрепя момчетата си, и Жорди Роура ще ръководи двубоя.

Букмейкърите определят Барселона за фаворити с коефициент от 2,25. Реал Мадрид пък получават 2,90 коефициент!

Бъдете заедно с Реал Мадрид и Барселона и гледайте Ел Класико

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации