13.3 C
Ню Йорк
вторник, април 30, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Реал Мадрид е фаворит срещу Севиля

Супер Купа на Европа, 2014, Реал Мадрид – Севиля, 12 август 2014г., 21:45 часа. Стадион „Кардиф Сити“, Кардиф, Уелс.

Реал Мадрид и Севиля излизат един срещу друг в интересен мач за Супер Купата на Европа. В турнира както знаете играят победителят в Шампионска лига и носителят на трофея от втория по значимост турнир в Европа – Лига Европа.

По последна информация всички големи звезди на кралския клуб ще бъдат титуляри – Кристиано Роналдо, Кроос, Хамес, Гарет Бейл, Карим Бензема, Лука Модрич и компания. От няколко дена Кристиано Роналдо вече тренира заедно с останалите футболисти и по всичко личи, че е в добра спортна форма. Видимо добрата форма на португалеца несъмненото ще накара Карло Анчелоти да го предвиди като титуляр. Заедно с Роналдо, поле за изява ще получат и новаците в Мадрид – Хамес и Тони Кроос. Шаби Алонсо пропуска този мач, тъй като още е наказан, заради поведението си на финала в Шампионска лига, когато навлезна по терена след гола на Гарет Бейл. С тези футболисти като титуляри, определено Карло Анчелоти иска на всяка цена да спечели Суперкупата на Европа.

Букмейкърите фаворизират изцяло Реал Мадрид за победител. За тяхната победа коефициентите са в границите на 1,40 – 1,45, докато за победа на Севиля се приемат залози на коефицеинти от 6,50 до 7,00. Равенството пък е оценено с 3,80 – 4,00 коефициент.

Севиля обаче не бива да се подценяват в този мач. В никакъв случай за „мадричани“ срещата няма да е лесна. Севиля имат възможността да затруднят, а дори и да надвият Реал Мадрид, тъй като често са се оказвали неудобния съперник за столичани. Припомняме, че последните две гостувания на Реал Мадрид в Севиля завършиха с триумф на домакините, но пък и Реал Мадрид показаха на какво са способни в последния двубой между двата тима завършил 7-3 в полза на Реал.

И двата отбора ще играят открит футбол. Реал Мадрид ще извадят сериозен потенциал и на Севиля ще им е изключително трудно да спрат тази  атакуваща мощ събрана от Карло Анчелоти. Тъй като коефицеинта за победа на Реал Мадрид не е много висок, а това е все пак финален мач, избирам опцията – Реал Мадрид да води в резултата през първото полувреме, при коефицеинт от 1,85 в Efbet.

Прогноза Реал Мадрид – Севиля: Първо полувреме Реал Мадрид @ 1,85 Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации