7.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Реал Мадрид – Малага (21 яну 2017) прогноза, Примера Дивисион

Реал Мадрид и Малага излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на испанската Примера Дивисион. Двубоя ще се изиграе на 21.01.2017г. (събота) от 17:15 часа българско време на Естадио Сантиаго Бернабеу в испанската столца, а главен съдия на мача ще бъде Давид Фернандес Борбалан.

Реал Мадрид загуби с 1:2 гостуването си на Севиля преди седмица. Това бе първа загуба за белия балет през сезона в Примера и съкрати аванса им на върха в класирането на 1 точка. През седмицата момчетата на Зинедин Зидан се издъниха и в турнира за Купата на Краля, като загубиха на своя стадион първата среща със Селта с 1:2. Така очакваме реакция от Реал Мадрид в срещата с Малага.

Дани Карвахал ще пропусне мача заради контузия. Така на десния бек отново ще стартира Данило. Хамес Родригес и Гарет Бейл също продължават да лекуват травми и няма да ги видим в игра. Така на десния фланг на атаката на Реал Мадрид ще видим някой измежду Лукас Васкес и Иско. На върха на атаката отново ще действа Карим Бензема, а шанс от скамейката ще чака Алваро Мората.

Малага загуби с 0:2 домакинството си на Реал Сосиедад. Това бе трето поредно поражение за небесносините в Примера, което ги праща на 14-то място в класирането с актив от 21 точки. Сега пред момчетата на Марсело Ромеро има на прът поглед неизпълнима задача – гостуване на Реал Мадрид.

Сандро Рамирес лекува контузия и на върха на атаката ще видим Адалберто Пеняранга. Роберто Росалес пък ще се завърне след лечение на травма и ще стартира на десния бек. Бакари Коне и Юсеф Ен-Несери пък участват в турнира за Купата на Африканските нации и няма да са на разположение на отбора си в следващите седмици. Останалите с контузии в лагера на Малага са Здравко Кузманович, Федерико Рика, Велингтон, Чарлес Диас и Мигел Торес.

Фенове и ръководство очакват реакция от Реал Мадрид след 2-те поредни поражения. Единствената такава би била убедителна победа в предстоящата среща. Малага навлезе в криза, а има и доста кадрови проблеми, които ще попречат на тима да се противопостави на Сантиаго Бернабеу.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Реал Мадрид (-2.5АХ) @ 1.95 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации