Реал Мадрид няма да сгреши срещу Севиля

Реал Мадрид продължава с колебливото представяне в Ла Лига, като последното им домакинство бе истински шок, след като „белия балет“ отстъпиха у дома от отбора на Реал Сосиедад.

Кадровите проблеми в състава на Сантиаго Солари са основният проблем за липсата на добри резултати, въпреки че, Реал Мадрид е отбор, който притежава достатъчно дълбочина откъм състав.

Кралския клуб има само два успеха в изминалите пет мача във всички турнири, а в Ла Лига допуснаха само една загуба в последните шест кръга. Отбора е на 4-то място, с равен брой точки със Севиля, но с по-лоша голова разлика.

Севиля също не се намира в най-добрата си форма, след като спечелиха само веднъж в изминалите шест кръга на първенството. В последното си гостуване отбора отстъпи пред Атлетик Билбао с 2:0, и като цяло „севилци“ изобщо не са добри при визитите си. Последната им победа далеч от дома идва в края на септември месец миналата година, когато побеждават Ейбар.

Имайки предвид трудностите пред двата отбора и слабата форма на Севиля далеч от дома, ще изберем за победител в този мач отбора домакин. Реал Мадрид остават без услугите на контузените Куртоа, Кроос, Валехо, Мариано и Йоренте, докато за Севиля аут са наказаният Меса и страдащите от различни контузии Нолито и Гоналонс.

Статистиката също е в полза на столичани, след като печелят в 12 от изиграните 13 мача срещу Севиля на Сантяго Бернабеу.

Прогноза: 1

Двубоя е от 17:15 часа в събота, 19 януари 2018 г.