23.3 C
Ню Йорк
сряда, май 1, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Реал Мадрид – Осасуна (10-септ-2016)

Реал Мадрид посреща Осасуна в двубой от третия кръг на Примера дивисион. Срещата е в събота, 10 септември, от 17:00 часа на стадион „Сантяго Бернабеу“.

Прогноза за Реал Мадрид Осасуна

„Белият балет“ започна силно сезона и е с пълен актив от точки след първите два кръга. В откриващия си двубой столичани победиха Реал Сосиедад с 3:0 като гост, след което надиграха Селта с 2:1 у дома. Сега за втори пореден път те ще играят в Мадрид, а техен съперник е новака Осасуна, и единствената цел пред Зинедин Зидан и компания е победа.

Иско и Фабио Коентрао отпадат за предстоящото домакинство поради контузии, докато Кейлор Навас е под въпрос сблъсъка с Осасуна. Кристиано Роналдо се очаква да играе поне 60 минути при завръщането си от контузия, което означава, че Марко Асенсио ще остане на пейката. Младокът остави отлични впечатления с играта си при успех над Реал Сосиедад, но сега ще трябва да остъпи мястото си на звездата на „Кралския клуб“.

Осасуна все още е без успех след завръщането си в испанския елит. Тимът от Памплона спечели точка като гост на Малага в първия кръг, а след това претърпя загуба у дома от Реал Сосиедад (0:2). Отборът на Енрике Монреал се затрудняваше при организирането на атаки и трудно стигаше до голови положения в първите си два мача. Именно затова в последния ден от трансферния прозорец Осасуна се подсили в предни позиции. Те привлякоха Серджо Леоне, който вкара 22 гола в Сегунда Дивисион през миналия сезон за Елче, Дидие Дигард от Бетис и Емануел Ривиер, който идва от Нюкасъл под наем.

Реал Мадрид играе много силно на „Бернабеу“ като спечели 8 от своите 19 мача у дома в лигата с 4 или повече гола през миналия сезон. Осасуна не успяха да вкарат в 6 от последните си 10 гостувания в елита. Реал Мадрид стигна до успеха в последните си 9 домакински мача срещу Осасуна като те спечелиха с 4:0 последния мач между двата отбора през 2014 г. Сега не очаквам нещо по-различно и смятам, че тимът на Зинедин Зидан ще се поздрави с убедителна победа.

ПРОГНОЗА: РЕАЛ -2.5 АЗИАТСКИ ХЕНДИКАП @ 1.60 КОЕФИЦИЕНТ

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации