10.7 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Реал Мадрид – Шахтьор Донецк, прогноза

Реал Мадрид е домакин на Шахтьор (Донецк) в първа среща от група „А“ на турнира Шампионска лига. Двубоя ще се изиграе във вторник (15 септември) от 21:45 часа българско време, на стадион „Сантяго Бернабеу“ в Мадрид. В група „А“, заедно с Реал Мадрид и Шахтьор се намират и отборите на Пари Сен Жармен и Малмьо.

За успеха на домакините от Реал Мадрид се предлагат коефициенти в рамките на 1.14-1.18, докато за победа на гостуващия Шахтьор този коефициент е близо 20,00. Реал Мадрид да води и в двете полувремена се оценява с 1,44 коефициент, а коефициента срещата да завърши с над 2,5 гола е едва 1,30, което означава, че се очакват доста попадения на „Бернабеу“.

Реал Мадрид стартираха новия сезон в родното си първенство с изненадващо реми като гости на Спортинг Хихон. Веднага след това обаче, възпитаниците на Рафаел Бенитес записаха две категорични победи над Бетис и Еспаньол, съответно с 5-0 и 6-0. След тези мачове отбора заема второ място в таблицата с актив от 7 точки, плътно зад вечният им съперник Барселона.

В последния кръг срещу Еспаньол, Бенитес направи няколко промени, които се оказаха положителни за представянето на отбора. Данило Луиз да Силва и Хамес Давид Родригес със сигурност ще останат аут от терена, докато на тяхно място ще видим Карвахал и Иско. Варан и Кроос са напълно възстановени и се очаква да започнат титуляри срещу Шахтьор. Серхио Рамос получи незначителна контузия, но по последна информация тренира на пълни обороти и ще бъде също на разположение.

Шахтьор Донецк успява да се класира до директните елиминации на Шампионска лига вече три пъти за последните пет сезона. Ръководения от Мирча Луческу тим пристига в Мадрид без нито един контузен или наказан играч и в отлична форма. Във Висшата Лига на Украйна, Шахтьор заемат втора позиция във временното класиране, а последната им шампионтна среща завърши с гръмка победа над Металист Харков с 0-5 като гости. Капитана на отбора Дарио Сърна ще е на линия за предстоящия двубой, след като се контузи в мача срещу Металист.

Двубоя между Реал Мадрид и Шахтьор Донецк е дебют за Бенитес в престижната надпревара начело на „кралския клуб“. Срещата е и първа официална за двата клуба в Шампионска лига. Шахтьор са аутсайдери, но не трябва да забравяме, че отбора направи революция в украйнския футбол, и в Мадрид ще са амбицирани да покажат футбол от най-високо ниво. Отбора на Шахтьор е добре обигран и съставен от професионални играчи, които със сигурност ще затруднят Реал Мадрид, тъй като те няма какво да губят.

Прогноза Реал Мадрид – Шахтьор: +2,5 АХ Шахтьор @ 1,70 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации