5.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Реал Сарагоса – Кадис Прогнози & Превю

Футболни прогнози за Купата на ИспанияРеал Сарагоса – Кадис
Испания – Купа на Краля
Сряда, 17 окт 2018, 22:00 ч.

В среща от третия кръг на турнира за „Купата на Краля“ Кадис гостува на Реал Сарагоса. И двата отбора се представят изключително лошо в последните няколко седмици, но сблъсъка между тях се очертава най-интересния в сряда, след като останалите мачове са с доста по-слабо познати съперници.

Реал Сарагоса и Кадис се състезават и този сезон в Сегунда Дивизия, като шансове за промоция имаше Сарагоса, но ги пропиля. Равносметката за изминалите 9 кръга от първенството поставя и двата отбора в долната половина на таблицата, като с по-лоши показатели са гостите от Кадис. Кадис има само една победа до този момент, а Реал Сарагоса е с две.

Статистиката показва превес в победите на Кадис срещу Сарагоса. Лос Манос нямат нито един успех в последните шест мача срещу Кадис, като записаха четири загуби и две равенства. Последния успех на Реал Сарагоса идва през 2005 година като гости.

Кадис се представиха доста прилично за отбор от тяхната величина в предходното издание на турнира, но днес фаворит в тази среща са домакините от Сарагоса. Реал имат страхотна възможност да обърнат статистиката на своя страна като нанесат първата си победа след близо 13 години. Имайки предвид, че Кадис спечелиха само веднъж за последните девет мача, няма причина да не опитаме с домакински успех!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации