7.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Реал Сосиедад – Спортинг Хихон, прогнози футбол (10 апр 2017)

Реал Сосиедад записа три поражения и равенство в последните четири кръга от шампионата. След тези резултати отбора продължава да е извън първата шесторка, но с реални шансове да се класира сред тях.

Само една точка дели в момента „баските“ от намиращият се пред тях отбор на Атлетико Билбао, и след като Билбао загубиха от Вилярел този кръг, Реал могат да ги изместят още след края на този мач.

За Еусебио под въпрос остава Алваро, а с контузии са Карлос Мартинес  и Агирече, които със сигурност са аут.

Спортинг Хихон продължават с агонията си. Отбора не успява да изплува от зоната на изпадащите, макар в последните 4 кръга да спечели най-много точки от началото на сезона.

„Астурианци“ могат да се похвалят само с една победа далеч от „Ел Молино“ в последните 20 кръга, и късмета, който миналата година бе с тях и ги спаси от изпадане в самия край на Примера може би няма да ги споходи този път.

За предстоящото гостуване Руби няма да може да разчита на Мой Гомес, а след наказания се завръщат Чави Торес и Микел Весга.

Спортинг Хихон бе домакин в последните три срещи с Реал Сосиедад във всички турнири. Крайния резултат е две победи за Хихон, и една за Сосидад при последният им мач в края на 2016. Впечатление прави резултатните мачове между тях, за справка – 22 гола за последните шест мача, като сред тези мачове и Реал и Спортинг могат да се похвалят с по победа с по 5-1.

Твърде нисък е коефициента за победа на домакините, при положение, че Спортинг Хихон няма какво да губят, за което нашето предложение за залог е над 2,5 гола!

Препоръчителен залог: Над 2,5 гола @ 1.70 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации