13.2 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Реал Сосиедад ще търси първа домакинска победа над Еспаньол

Отборите на Реал Сосиедад и Еспаньол ще дадат началото на третия кръг в испанската Ла Лига. Двубоя Реал Сосиеад – Еспаньол е в петък вечер от 21:45 часа. Преди началото на кръга Реал Сосиедад успяха да спечелят три точки след загуба от Реал Мадрид у дома и победа в изминалия кръг над Осасуна като гости. Еспаньол от друга страна все още нямат победа след като загубиха в първия кръг от Севиля със 6-4, а в изминалия кръг си размениха по точка с Малага.

През сезон 2016/2017 няма големи очаквания за тези два отбора, като най-вероятно и двата ще оцелеят в елитната лига на Испания, но едва ли ще са дори близо до някое от местата даващо право на участие в Евротурнирите. Все пак Реал Сосиедад са отбора, който е с една идея по-добър от Еспаньол, които пък традиционно са си средняци.

Реал Сосиедад нямаха особени шансове в първия кръг срещу Реал Мадрид, но затова пък взеха максимума от Осасуна. Сега старши треньора Еузебио е устремен към първа домакинска победа. Специалиста не направи никакви промени след загубата от Реал Мадрид, което означава, че дори срещу Еспаньол ще запази този състав. Единствените смени може би ще са на двамата полузащитници Рубен Пардо и Чаби Прието, чиито места ще бъдат заети от Бергара и Серхио Каналес. Контузен остава нападателя Иманол Агирече, но той така и няма още игрови минути този сезон.

Еспаньол нямаха късмет на старта на новия сезон, макар че състава бе доста подсилен през лятото. Срещу Севиля направиха истинско зрелище, като до началото на второто полувреме резултата бе 3-3, но след това Севиля се наложиха след груби пропуски на защитата на Еспаньол. Тези грешки обаче вместо да бъдат поправени следващия кръг, те отново се появиха и така Малага успя да ги поведе с 2-0, резултат, който впоследствие Еспаньол успяха да изравнят.

Старши треньора Кике Флорес няма да може да разчита на нападателя Лео Баптищао, както и на централния бранител Алваро Гонсалес .

Футболни прогнози за Реал Сосиедад – Еспаньол:

Несъмнено трябва да се потърси първа домакинска победа за Реал Сосиедад, които освен, че са в кондиция, имат и домакинско предимство. Отбора на Еспаньол все още не е достатъчно обигран и трудно ще затрудни своя съперник в петък.

  • Победа за Реал Сосиедад при 2.00 коефициент Efbet
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации