7.8 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Рен – ПСЖ (01 фев 2017)

Рен – ПСЖ в интригуваща среща от турнира за Купата на Лигата. Турнира е на етап директни елиминации, което означава, че ПСЖ може да се сбогува с учасието си в турнира още сега. Това обаче ще е трудно, но не и невъзможно за домакините от Рен. Срещата Рен – ПСЖ е насрочена за сряда (01 февруари) от 22:00 часа българско време.

Рен бе един от добре представящите се отбори в Лига 1, докато не изпадна в някаква криза, която от началото на декември месец ги държи далеч от победата. Цели шест кръга отбора не успява да спечели срещу съперниците си, които бяха сравнително равностойни. Все още са далеч от опасната зона, но ако продължават в този дух съвсем скоро могат да се замесят в битката за оцеляване.

Гледай Рен - ПСЖ на живоСтарши треньора Гуркюф разполага с целия си наличен състав, но твърде вероятно е да не го използва, а да включи и някой резерви, за да съхрани основните си футболисти в предстоящия кръг в Лига 1 през уикенда, когато ще гостуват на Бордо.

ПСЖ е близо до обичайното си място в таблицата. Само три точки ги делят от първото място, което в момента си делят Монако и Ница. След поредицата от три неуспеха, „парижани“ записаха три поредни победи, а в последния кръг завършиха наравно с Монако и не успяха да ги изпреварят.

В изминалия кръг от турнира за Купата на Лигата, шампионите бяха безкомпромисни срещу отбора на Бастия, когото надиграха категорично със 7-0. Срещу Рен, ПСЖ играха съвсем наскоро, но бяха доста умерени и победиха с минималното 1-0. Унай Емери играе с винаги оптимален състав и едва ли ще видим някой резерви дори на този етап от надпреварата.

Рен са аутсайдери в този мач, но не очаквайте ПСЖ да са така изразителни, както срещу Бастия. У дома Рен са способни да се защитават, поради което ПСЖ едва ли ще спечелят с разлика от повече от 2 гола, на което се основава и нашата прогноза от под 2.5 гола.

Прогноза: Под 2,5 гола @ 1.95 коефициент Efbet

Само Efbet удвоява първия ти депозит до 100 лева! Вземи 100 лева бонус с регистрация в букмейкъра още днес!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации