7.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Роджър Федерер – Анди Мъри, Финал

Роджър Федерер - Анди МъриРоджър Федерер и Анди Мъри ще спорят на финала на Уимбълдън тази неделя от 16:00 часа.

Полуфиналите на тазгодишното издание на Уимбълдън не завършиха на 100% както прогнозирахме и изненадата за нас е разгромната победа на Роджър Федерер над Новак Джокович след 3-1 сета. Анди Мъри в другия полуфинал нямаше проблеми и с идентичен резултат изпрати Цонга у дома. Сега финала е вече налице и той е Роджър Федерер – Анди Мъри.

Роджър Федерер се справи блестящо тази година на трева и явно намери слабата точка на сърбина. Сега швейцареца ще търси своята титла номер 17, докато за Анди Мъри победа на този финал ще е нещо изключително голямо и първо в кариерата му.

За фаворит разбира се е определен Роджър Федерер и от Efbet предлагат коефициент за неговата победа от 1,55, докато вероятността Анди Мъри да завърши на първо място се котира при същия букмейкър на приблизително 2,60 коефициент.

Роджър Федерер в никакъв случай няма шанс да пропусне да спечели този финал, тъй като ще загуби много.  Победата пък ще го изстреля на върха на световната ранглиста и дори може да задмине Пийт Сампрас по-този показател.

Анди Мъри играе от страната на домакините, но не трябва да бъде упрекван дори и да загуби, защото той постигна много. Категоричната победа над Джо-Вилфрид Цонга мисля, че е добър резултат за всички негови фенове. До вчера Мъри не беше стигал до този етап, но ето че и това препятствие бе преодоляно от британеца.

Роджър Федерер и Анди Мъри имат 15 срещи един срещу друг и най-интересното е, че Мъри води по успехи над Федерер – с една победа повече. На трева не са играли досега, което предполага, че изхода не е толкова ясен, макар че швейцареца игра блестящо на тази настилка вчера.

Финала Роджър Федерер – Анди Мъри можете да гледате на живо в Efbet на 08 юли от 16:00 часа.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации