5.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Рома – Лацио, прогноза (04 апр 2017)

Рома ще трябва доста да се потруди ако иска да продължи до финала за Купата на Италия. След 2-0 на „Олимпико“ в първия мач от полуфиналите, Лацио изглежда сигурен участник в следващата фаза.

Рома ще трябва да постигнат пълен обрат в този реванш и да преодолеят два гола пасив. „Римските вълци“ са символичен домакин на Лацио, а двубоя в Рим ще се изиграе във вторник вечер (04 април) от 21:45 часа българско време. Двубоя Рома – Лацио може да гледате на живо, онлайн директно от тук:

Проследи хиляди спортни събития онлайн, на живо
Рома - Лацио, прогноза (04 апр 2017) 1

Малко повече от месец измина от първия мач, когато след голове на Сергей Милинкович-Савич и Чиро Имобиле „орлите“ се приближиха на една ръка разстояние от финала, където вероятно ще ги очаква Юве.

Очакванията на букмейкърите Рома да успее да обърне резултата и да се класират до финала се оценяват доста високо, с 4.50 коефициент, а за победа в мача на Лацио ставката е 4.33 в Efbet.

Домакините успяха да запишат четири успеха във всички турнири.  В Серия А, Рома продължават да преследват Ювентус, заемайки второ място. Последния кръг „Вълците“ имаха лесен съперник – 17-тия Емполи.

Рома могат да се похвалят с по над 2,5 гола във всеки един от последните три срещи с Лацио. Днес вероятно можем да очакваме подобен развой на събитията. Кевин Строотман е на линия след като бе наказан, като единственият сериозен отсъстват играч е Даниеле Де Роси.

Лацио продължава да заема 4-та позиция в Серия А, което не ги удоволетворява напълно. Имат да наваксат 4 точки пасив до третата позиция, като все още имат реална възможност да финишират сред първите трима. Към момента „орлите“ са в добра серия и нямат загуба в последните десет срещи.

Срещу градския си съперник, Лацио ще бъдат без услугите на Марко Пароло, а под въпрос е титулярния вратар Федерико Маркети.

Прогноза: Над 2,5 гола @ 1.65 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации