9.3 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Рома – Наполи (25-04 16:00)

Рома нямат загуба от Наполи в последните пет мача тук, записвайки четири победи и едно равенство, но като цяло „неаполитанци“ имат превес над „римляните“ през последните две години.

Рома е домакин на Наполи в среща от 35-тия кръг на италианската Серия А. До края на шампионата остават само четири кръга, включително този, а двата отбора заемат челни позиции във временното класиране. Срещата на „Стадио Олимпико“ е в понеделник, 25 април от 16:00 часа българско време. Любителите на калчото ще могат да проследят двубоя онлайн, на живо директно от тук Efbet

Според букмейкърите и двата отбора имат еднакъв шанс за победа, като за Рома коефициента е 2.65, а за гостуващия Наполи 2.85. Това не е изненадващо, тъй като Наполи играят един много силен сезон, но пък от друга страна Рома удържаха своята крепост пет поредни пъти.

Рома заемат трета позиция в таблицата, като изостават от Наполи с пет точки. През средата на миналата седмица „вълците“ победиха макар и трудно Торино в междинния кръг, като това е вече 13-та поредна среща на отбора без загуба. Влезлия като резерва Франческо Тоти успя да вкара две попадения във вратата на Торино, като за предстоящия мач се очаква отново да подкрепи отбора си, но от резервната скамейка. Старши треньора Лучано Спалети няма сериозни проблеми с контузени или наказани футболисти, като основната надежда на италианеца ще бъде ударното трио Пероти-Салах-Шаарауи.

Наполи заемат втора позиция в таблицата, но нямат шансове за титлата, тъй като разликата им с първенеца Ювентус е 9 точки. Това обаче не им дава право да загубят тази среща, тъй като лесно могат да бъдат изместени от второто място именно от Рома. В изминалия кръг Наполи сразиха Болоня с впечатляващ резултат от 6-0, но като гости нямат успех вече две поредни срещи.

Основното лице в центъра на атаката Гонсало Игуаин е на линия и ще се превърне в сериозна заплаха за „римляните“, след като бе наказан за три срещи. Маурицио Сари няма никакви кадрови проблеми и ще разполага с целия си наличен състав.

Рома и Наполи завършиха 0-0 при последната им среща, но днес едва ли резултата ще е подобен. Освен това четири поредни мача двата отбора нямат оувър и мисля, че е време това да се промени.

Прогноза Рома – Наполи: Над 2,5 гола @ 1,80 коефициент Efbet cash out button

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации