14.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Рома – Сасуоло: футболни прогнози и превю (19.03)

Рома – Сасуоло
Серия А, Италия
Начало: неделя, 19-ти март 2017, 21:45
Стадион: Олимпико, Рим

След драмата, която претърпяха „вълците“ по-рано през седмицата в Лига Европа, в неделя вечер ще трябва да се реваншират на феновете си с една добра победа над намиращият се в долната половина на таблицата Сасуоло.

Футболистите на Лучано Спалети спечелиха реванша в Лига Европа срещу Лион  с 2-1, но в крайна сметка „загубиха войната“ след като този резултат не бе достатъчен за да отмени първата загуба с 4-2, загуба, която дойде след изключително слабата игра на Рома в защита в края на първия мач, когато за 15 минути допуснаха два гола, последния от които в самия край на срещата.

Гледай Рома – Сасуло на живо в Efbet

След като изпуснаха Лига Европа, Рома все още се сражават на два фронта. Първия от тях е в Серия А, където заемат втора позиция, а втория е Купата на Италия, където в момента са на етап реванш от полуфиналите, но ще трябва да наваксат загубата с 2-0 от Лацио за да продължат към финала, където най-вероятно ще ги очаква Ювентус.

Сасуоло нямат големи амбиции, и оставането им в елита е напълно достатъчно за тях. В последните три кръга отбора не успя да вкара нито един гол, но точковият актив от 31 пункта им е напълно достатъчен да оцелеят в Серия А в оставащите 10 кръга до края.

Рома – Сасуоло: Един срещу Друг

Рома се справя изключително успешно с отбори намиращи се под тях в класирането и за последните двадесет мача на Олимпико имат само едно поражение от подобни състави. Срещу Сасуоло, Рома нямат загуба, като записаха четири победи и три равенства в последните седем срещи между тях.

Рома – Сасуоло: Прогнози

Рома задължително ще вземат трите точки, въпроса е дали ще успеят Сасуоло да се разпишат във вратата им. Ако погледнем представянето на Рома ще видим, че много рядко успяват да запазят суха мрежата си, така че в тази опция има доста резон, освен това коефициента за чиста победа на Рома е много нисък.

Препоръчителен залог: Гол/Гол @ 1.85 в Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации