7.8 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ростов – Атлетико Мадрид, прогноза, 19 окт 2016

Ростов се изправя срещу Атлетико Мадрид в мач от третия кръг на група “D” в Шампионска лига. Двубоят ще се играе в сряда, 19 октомври, от 21:45 часа на стадион „Олимп 2“ в Ростов на Дон.

Атлетико е лидер в групата с две победи, докато Ростов е на последна позиция с една точка. Тимът на Диего Симеоне ще се стреми да продължи безупречното си представяне, но пък руският тим все още няма загуба у дома в турнира.

За отборът на Ростов не е никак лесно да се бори на два фронта и отстъпва позиции в руския шампионат в сравнение с миналия сезон. В момента те са на пето място в Премиер лигата като в последния си мач отстъпиха на Спартак Москва с 0:1.

Ростов се стреми да покаже всичко най-добро в Шампионска лига и успя да спечели първа точка в груповата фаза в историята си срещу ПСВ. Руският тим направи 3:3 с холандците в миналия кръг на собствен терен, с което възвърна честта си след загубата с 0:4 от Байерн на „Алианц Арена“ в първия кръг. Сега Ростов ще се опита да направи подвиг, изправяйки се срещу силния тим на Атлетико, който е в отлична форма.

Гостите от Мадрид са в серия от четири поредни победи във всички турнири като имат седем успеха в последните си осем мача. През уикенда те разбиха Гранада с 7:1 в Примера и продължават да бъдат на върха в класирането с равен брой точки с градския съперник Реал.

В Шампионска лига тимът на Диего Симеоне записа две минимални победи в първите си два мача – нещо типично за аржентинския специалист. Той разчита много на силната игра в отбрана и нито ПСВ, нито Байерн успяха да отбележат гол във вратата на мадрдичани.

Атлетико е тотален фаворит да спечели предстоящия мач и коефициентът им е доста нисък. Поради тази причина ще заложа на под 2.5 гола в мача, тъй като очаквам дефанзивна игра от домакините, а за защитата на гостите няма какво повече да кажем.

Прогноза: Под 2.5 гола @ 1.75 Efbet +150 лв. бонус

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации