7.8 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Русия – Нова Зеландия, прогноза (17 юни 2017)

Русия – Нова Зеландия
Купа на Конфедерациите
Начало: събота, 17 юни 2017 г., 18:00 часа

Русия е домакин на Нова Зеландия в поредното издание на Купата на Конфедерациите за 2017 година. Двубоя ще се изиграе на стадион „Крестовски“ в Санкт Петербург, а като голям фаворит в срещата очаквано букмейкърите определят отбора на Русия.

Руснаците са в преходен период и по-точно във възход, след като демонстрираха изключително слабо представяне на изминалото Европейско първенство по футбол през 2016 във Франция. Новия селекционер Станислав Черчесов има тежката задача да спечели предстоящия Мондиал през идната 2018 година, което го принуди да се раздели с доста от ветераните в клуба и да даде възможност на по-млади и надъхани футболисти да защитят честта на страната си.

Нова Зеландия просто ще имат възможност да тестват отбора си срещу тим като Русия, нещо, което не им се случва много често. Отбора не може да се похвали с много успехи в Купата на Конфедерациите, като за последните девет срещи от този турнир загубиха в осем от тях, успявайки за това време да се разпишат само два пъти във противниковата врата.

Русия ще играят с най-добрия си състав в този мач и не трябва да имате съмнение, че ще победят и то убедително селекцията на Антъни Хъдсън.

Прогноза: 1

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации