29 C
Ню Йорк
сряда, май 8, 2024

Buy now

Сасуоло – Парма, прогноза

В среща от 27 –ия кръг на италианската Серия А Сасуоло приема Парма. Двубоят помежду им на стадион „Мапеи“ започва в 16:00ч. в неделя 15.03.2015г. В сайта на Efbet.com ще открием коефициент за победа на домакините от 1,61, варианта срещата да завърши наравно е 3,75, а успех за гостите е 6,25.

Сасуоло се намира на 14 – то място в калчото с актив от 29 точки. Тимът записа четири поредни загуби в последните си срещи, но всичките бяха от отбори в челото на класирането – Ювентус, Наполи, Лацио и Фиорентина. Като това оправдава негативната поредица. Въпреки че е далеч от опасната зона отбора на Еузебио Ди Франческо се нуждае от победата за да си гарантира спокойствие до края на сезона. С контузии в техния лагер Паоло Канаваро, Джанлука Пеголо, Лука Антей и Емануеле Теранова. Италианските национали Симоне Дзадза и Доменико Берарди отново ще бъдат най – важният коз в редиците на Сасуоло и от тях се очаква да донесат трите точки за отбора си.

Парма е твърдо на последното място с едва 11 спечелени точки. Финансовите проблеми на тима са огромни и не е ясно дали въобще ще доиграят сезона. А отгоре на всичко им бяха отнети и две точки от актива, заради неизплатени заплати на играчите. Въпреки всички тези проблеми „дуковете“ все още не са загубили надежда за спасението си. Парма измъкна две нулеви равенства в последните си два шампионатни кръга срещу Рома и Аталанта. Джанатан Биабиани и Кристобал Хорхера са контузени и ще пропуснат тази среща.

Сасуоло вече спечели срещу Парма през този сезон с 3:1 през месец октомври. Сега задачата им изглежда далеч по – лесна и спокойно може да заложим за тяхна победа.

Сасуоло – Парма, гледай на живо тук Efbet

Прогноза: Сасуоло – Парма 1 @ коефициент  3,50

Последни директни срещи:

Парма – Сасуоло 1:3

Сасуоло – Парма 0:1

Парма – Сасуоло 3:1

Сасуоло – Парма 2:2

Парма – Сасуоло 1:1

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации