13.3 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Сасуоло – Рома, Серия А, сряда – 26 октомври

Сасуоло и Рома излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 26.10.2016г. (сряда) от 21:45 часа българско време на Мапей Стейдиъм, а главен съдия на мача ще бъде Антонио Дамато.

Сасуоло измъкна точка при гостуването си на Болоня след равенство 1:1. Така неровердите остават на 10-то място в класирането на Серия А с актив от 13 точки. Сасуоло се цели много по-високо в таблицата, а домакинството на Рома е добра възможност за момчетата на Еузебио Ди Франческо да дадат началото на добра своя серия.

След като получи почивка през седмицата, Матео Политано ще се завърне в титулярния състав. Той ще заеме позицията на дясно крило, където титуляра – Доменико Берарди продължава да лекува контузия. Останалите с травми в състава на Сасуоло са Симоне Мисироли и Франческо Манярели. Алесандро Матри и Грегори Дефрел ще са основна заплаха за противниковата защита в сряда вечер.

Рома спечели без проблеми домакинството си на Палермо през уикенда с 4:1. Така вълците се намират на 2-ро място в класирането с актив от 19 точки. След загубата на Ювентус обаче, Рома се намира само на 2 точки от шампионите и гостуването на Сасуоло изглежда много важно за момчетата на Лучано Спалети.

Антонио Рюдигер изглежда близо до своето завръщане след дълго лечение на контузия. Въпреки това немския бранител едва ли ще се появи в игра при гостуването на Сасуоло. Заради травми срещата пропускат Марио Руи, Бруно Перес, Диего Пероти и Томас Вермаелен. Ветерана Франческо Тоти се надява да получи игрови минути в тази среща. Това може да се случи ако Лучано Спалети реши да даде почивка на някой от офанзивните си играчи в лицето на Един Дзеко, Мохамед Салах или Стефан Ел Шаарави.

Сасуоло и Рома ще се стремят да вземат трите точки за да не изостават от целите си в шампионата. Двата отбора обичат да атакуват, с оглед на което над 2.5 гола в срещата на Мапей Стейдиъм изглеждат логична развръзка.

Прогноза Сасуоло – Романад 2.5 гола@ 1.70 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации