9.9 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Сасуоло – Ювентус (29 яну 2017) прогноза, Серия А

Сасуоло и Ювентус излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 29.01.2017г. (неделя) от 16:00 часа българско време на Мапей Стейдиъм, а главен съдия на мача ще бъде Даниеле Довери.

Сасуоло спечели с 3:1 гостуването си на Пескара. Това бе втора поредна победа за зелено-черните в Серия А, която ги изкачи на 15-то място в класирането с актив от 24 точки. Сега пред момчетата на Еузебио Ди Франческо предстои труден тест срещу шампионите.

Антонио Рагуса ще трябва да се задоволи с място на скамейката, като по двете крила на атаката Сасуоло ще заложи на Доменико Берарди и Матео Политано. Алесандро Матри засега печели битката в центъра на атаката с Грегори Дефрел, което може да означава че последния ще търси трансфер. Именно бившия голаджия на Юве ще бъде главна заплаха за вратата на Старата Госпожа. Симоне Мисироли, Давиде Биондини и Франческо Манярели са контузени в лагера на Сасуоло.

Ювентус спечели с 2:0 срещу Лацио преди седмица и продължава да стои стабилно на върха в класирането с актив от 48 точки. През седмицата, бианконерите се класираха напред и в турнира за Купата на Италия след успех с 2:1 срещу Милан. Гостуването на Сасуоло обаче е важен тест за момчетата на Макс Алегри по пътя към ново Скудето.

Патрис Евра си уреди трансфер в Марсилия, което означава че без сериозна алтернатива на левия бек остава Алекс Сандро. Макс Алегри отново ще заложи на схемата 4-2-3-1, като Марио Манджукич ще се задоволи с ролята на ляво крило. В състава на Юве се завръщат няколко човека след контузии, което ще позволи на треньорското ръководство да направи някои ротации в състава. Марио Лемина е контузен, а Мехди Бенатия участва в турнира за Купата на Африканските нации.

Сасуоло спечели два поредни мача, но победите дойдоха срещу слабаците Пескара и Палермо. Сега домакините имат на пръв поглед непосилна задача да спрат летящия към нова титла Ювентус. Гостите са огромен фаворит в срещата и едва ли ще имат проблем да си тръгнат с трите точки от Мапей Стейдиъм.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Ювентус @ 1.44 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации