9.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Саудитска Арабия – Египет Прогноза

САУДИТСКА АРАБИЯ – ЕГИПЕТ
Световно първенство, Група А
Понеделник, 25 юни 2018 г, 17:00 часа
Залози на живо в efbet

Саудитска Арабия и Египет приключват участието си на Мондиал 2018 в Русия, след като не спечелиха нито точка в предходните два мача от Група А. Двата отбора остава да играят за своята чест и те ще го направят в понеделник вечер на Волгоград Арена.

Саудитска Арабия подобриха играта си след загубата на откриването с 5-0 от Русия. Във втория мач „зелените соколи“ загубиха достойно с 1-0 от Уругвай, но при всички случай ще се опитат да се оттеглят с поне отбелязан гол от надпреварата. Най-вероятно отбора ще играе отново във формация 4-2-3-1, както играха и срещу Уругвай. Тайсир Ал Джасим е единствения контузен футболист и няма да играе.

Египет успяха да се разпишат на това Световно. Виновник за това бе Мохамед Салах, който се завърна в игра във втория мач срещу Русия и получи право да изпълнява наказателен удар, с който се справи без проблеми. В кадрови план „фараоните“ отново ще разчитат на Мохамед Салах, както и на Тарек Хамед, който се възстанови от травма при загубата от Уругвай.

И двата отбора ще се стремят да не завършат на последно място в групата. Като лек фаворит в този мач влизат египтяните, макар че обстоятелството, че Саудитска Арабия не успяха да вкарат гол и ще търсят попадението на всяка цена според мен ще изравни силите на терена, но несъмнено ще е един открит мач, който няма да завърши наравно.

Докато „зелените соколи“ няма да правят каквито и да било промени в редиците си, то селекционера на Египет открито обяви, че ще има такива. Аржентинеца се надява много на победа, която според него ще се отрази като наистина голямо постижение и събитие в Египет.

Прогноза Саудитска Арабия – Египет: 2 @ 1.85 в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

*За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 22:00 ч. на 25.06.18 и подлежи на промяна

ВАЖНО: Не пропускайте всички страхотни пазари за залози на Световното първенство по футбол в Русия 2018 от сайта на efbet! Достъпни са залози и през мобилен или таблет с функцията efbet Навсякъде! Важат правила и условия на букмейкъра!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации