14.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Саутхемптън – Апоел Беер Шева, Лига Европа, четвъртък – 08 декември

Саутхемптън и Апоел Беер Шева излизат един срещу друг в първа среща от група „К“ на Лига Европа. Двубоя ще се изиграе на 08.12.2016г. (четвъртък) от 22:05 часа българско време на стадион Сейнт Мери, а главен съдия на мача ще бъде Паоло Талявенто от Италия.

Саутхемптън загуби гостуването си на Спарта Прага с 1:0 преди 2 седмици. Така светците останаха на 2-ро място в групата с актив от 7 точки, колкото има и предстоящия им съперник. Така Клод Пюел ще трябва да избере опитен състав, който да осигури място на отбора му в следващата фаза на турнира.

Жереми Пие, Алекс МакАрти, Мат Таргет, Джейк Хаскет и Флорин Гардош пропускат мача заради контузии. Под въпрос за срещата също заради травми са и Харисън Рийд и Душан Тадич. Последния едва ли ще бъде рискуван в този мач с оглед на факта, че е със счупен нос и не е играл от средата на ноември. В атака, Клод Пюел ще заложи на трима футболисти в лицето на Софиан Буфал, Шейн Лонг и младия Джош Симс. В защитата на светците основен стълб отново ще бъде Върджил Ван Дайк, който ще си партнира с Мая Йошида.

Апоел Беер Шева постигна знаменит обрат срещу Интер преди 2 седмици. Израелския шампион губеше с 0:2 от нерадзурите, но стигна до крайното 3:2, което остави шансовете на отбора за класиране напред в турнира. За целта момчетата на Барак Бахар трябва да търсят победа или голово реми на Сейнт Мери.

Въпреки факта, че Апоел трябва да търси попадения, то израелците няма да изневерят на стила си. Барак Бахар ще прибере отбора в своята половина и ще търси да изненада светците на контраатака. Апоел ще заложи на познатото 5-4-1, като единствено Маранао ще действа в предни позиции. Добрата новина за Барак Бахар преди важния мач е че в състава му няма контузени играчи.

Саутхемптън е много стабилен у дома и ще търси победата. Светците са спечели 7 от последните си 11 домакинства във всички турнири и предвид залога на срещата едва ли ще пропуснат победата срещу Апоел Беер Шева.

вземи си бонуса още сегаПрогноза Саутхемптън – Апоел Беер Шева Саутхемптън @ 1.44 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации