9.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Саутхемптън – Евертън, Висша Лига, неделя – 27 ноември

Саутхемптън и Евертън излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 27.11.2016г. (неделя) от 18:30 часа българско време на стадион Сейнт Мери, а главен съдия на мача ще бъде Крейг Поусън.

Саутхемптън завърши наравно 0:0 на своя стадион с Ливърпул преди седмица. Така светците не познават вкуса на победата във Висшата Лига в цели 4 срещи и се намират на 11-то място в класирането с актив от 14 точки. През седмицата настроението в лагера на Саутхемптън бе помрачено и от загуба с 1:0 от Спарта Прага в Лига Европа. Така срещу Евертън, момчетата на Клод Пюел ще имат за задача да прекъснат лошата серия.

В лагера на Саутхемптън имат сериозни кадрови проблеми преди домакинството на карамелите. Срещата пропускат контузените Жереми Пие, Мат Таргет, Харисън Рийд, Флорин Гардош, Алекс МакКарти и Джейк Хаскет. Под въпрос също заради травми пък са Жозе Фонте, Душан Тадич и Пиер-Емил Хойберг. Така в средата на терена на Саутхемптън място ще се отвори за позабравения Жорди Класи.

Еверън не успя да победи Суонзи преди седмица и стигна само до равенство 1:1 на своя Гудисън Парк. Така след доброто начало на сезона, карамелите имат само една победа в последните си 7 мача във Висшата Лига и остават на 7-мо място в класирането с актив от 19 точки.

Лейтън Бейнс записа първи минути в игра след близо двумесечно лечение на контузия. Сега капитана ще излезе като титуляр и ще действа на левия бек на защитата на Евертън. Друг опитен играч – Гарет Бари пък се завръща сред стартовите единадесет след като изтърпя наказание от 1 среща. Опорния халф ще заеме мястото на Джеймс МакАрти в средата на терена. Мухамед Бешич, Матю Пенингтън и Аруна Коне няма да са на разположение на Роналд Куман заради травми.

Саутхемптън влезе в лоша серия от резултати, а в тима има и много контузени играчи. Формата на Евертън не е много по-добра, но амбицията на Роналд Куман срещу бившия му отбор, накланя леко везните в тази среща в полза на карамелите.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Евертън или равен @ 1.75 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации