15.4 C
Ню Йорк
вторник, април 23, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Челси – Евертън, Висша Лига, събота – 05 ноември

Челси и Евертън излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 05.11.2016г. (събота) от 19:30 часа българско време на стадион Стамфорд Бридж, а главен съдия на мача ще бъде Робърт Мадли.

Челси спечели гостуването си на Саутхмептън с 2:0. Успеха бе 4-ти пореден за сините във Висшата Лига и изкачи отбора на 4-то място в класирането на Висшата Лига с актив от 22 точки. В предстоящата среща, Челси среща друг отбор в добра форма и ще търси нов успех пред своите фенове.

Антонио Конте няма почти никакви проблеми преди срещата с Евертън. Единствените контузени в лагера на Челси са Курт Зума и Марко Ван Гинкел. С оглед добрата форма на отбора си, Антонио Конте едва ли ще прави промени в състава си. Това означава, че Педро отново ще бъде предпочетен в стартовия състав пред Вилиан. Доброто представяне в последните седмици на Виктор Моузес ще му запази позицията на десния халф-бек. Добрата игра в защита ще остави отново на скамейката капитана на отбора – Джон Тери.

Евертън спечели с 2:0 срещу Уест Хям преди седмица. Така карамелите прекъснаха серия от 4 мача без победа във Висшата Лига е се изкачиха на 6-то място в класирането с актив от 18 точки. Сега пред карамелите предстои много тежко гостуване на Челси, който се намира в отлична форма.

Преди срещата на Стамфорд Бридж, Роналд Куман има сериозни кадрови проблеми. Идриса Гай е наказан за натрупани жълти картони, а заради контузии мача пропускат Мухамед Бешич, Таяс Браунинг, Джеймс МакАрти, Матю Пенингтън и Лейтън Бейнс. Под въпрос за мача пък е стража на карамелите – Маартен Стекелнбург. Рос Баркли се озова на скамейката в последните няколко мача и това едва ли ще се промени в предстоящата среща.

Челси се намира в страхотна форма и ще търси нова победа срещу Евертън. Карамелите също запазват добри позиции в класирането, но трудно ще се противопоставят на своя домакин в тази среща.

вземи си бонуса още сегаЧелси – ЕвертънЧелси @ 1.53 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации