11.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Саутхемптън – Челси, Висша Лига, неделя – 30 октомври

Саутхемптън и Челси излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 30.10.2016г. (неделя) от 18:00 часа българско време на стадион Сейнт Мери, а главен съдия на мача ще бъде Майк Джоунс.

Саутхемптън измъкна точка след равенство 1:1 при гостуването си на Манчестър Сити. Така светците продължават добрата си серия във Висшата Лига, която ги изкачи до 8-мо място в класирането с актив от 13 точки. През седмицата Саутхемптън надигра Съндърланд в турнира за Купата на Лигата и попадна сред най-добрите 8, които ще спорят за трофея.

В срещата с Челси светците отново ще бъдат без контузените Седрик Соарес, Жереми Пие, Флорин Гардош и Шейн Лонг. Проблеми за Клод Пюел продължават да съществуват на левия фланг на защитата където леки травми имат Раян Бертран и Мат Таргет. Тяхното участие срещу Челси е под въпрос, но дори да не се възстановят навреме, младия Сам МакКуйн продължава да се справя отлично в тази зона. След гола, който отбеляза през седмицата, Софиан Буфал се надява за пръв път да получи титулярно място във Висшата Лига.

Челси изигра най-силния си мач от началото на сезона преди седмица и победи на своя стадион Манчестър Юнайтед с 4:0. Така сините са в серия от 3 поредни победи във Висшата Лига, която ги изкачи до 4-то място в класирането с актив от 19 точки, само на 1 от върха в подреждането. През седмицата обаче Челси се прости с турнира за Купата на Лигата след загуба като гост на Уест Хям с 2:1.

Единствените контузени в лагера на сините са Курт Зума и Марко Ван Гинкел. Въпреки че през седмицата бе титуляр, Джон Тери отново ще запише мач от Висшата Лига на скамейката. Причината за това е че Антонио Конте няма никакво намерение да променя състава разгромил Манчестър Юнайтед преди седмица във Висшата Лига.

Челси изглежда напипа верния ритъм и навъртя три поредни убедителни победи в първенството. Саутхемптън също се намира в добра форма, но съперника му сега изглежда доста по-класен.

Саутхемптън – ЧелсиЧелси @ 2.20 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации