7.8 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Севиля – Атлетик Билбао, прогноза (02 март 2017) Ла Лига

Севиля приема на „Рамон Санчес Писхуан“ Атлетик Билбао в среща от 25-тия кръг на испанската Примера Дивисион. Двубоя е в четвъртък от 22:30 часа българско време и ще се излъчва директно в сайта на Efbet. Онлайн излъчването стартира непосредствено преди началото на срещата, и едновременно можете да следите двубоя и да залагате на живо.

Севиля спечели градското дерби с Бетис с 2:1 през уикенда. Третата поредна победа на момчетата на Хорхе Сампаоли ги оставя на 3-то място с актив от 52 точки. Преди началото на сезона едва ли е вярвал, че севилци ще бъдат в битката за титлата, но към днешна дата това се случва. С оглед на класирането си, червено-белите нямат право на грешка в предстоящата среща.

Хорхе Сампаоли обаче има доста кадрови проблеми. Основни играчи в лицето на Стивън Н’Зонзи, Пабло Сарабия и Нико Пареха са наказани и пропускат мача. С травми пък са Беноа Тремулинас, Клемен Ленглет и Микел Крон-Дели. Така в центъра на защитата на Севиля ще видим Адил Рами, като партньор на Габриел Меркадо. В средата на терена пък шанс за изява ще получат резервите Матиас Краневитер и Хоакин Кореа.

Атлетик Билбао победи с 3:1 Гранада през уикенда. Така баските запазват 8-то си място в класирането с актив от 38 точки. Атлетик ще търси класиране в евротурнирите и ще се опита да обърка сметките на Севиля.

Раул Гарсия се завръща след като изтърпя наказание и ще заеме позиция в средата на терена зад гърба на единствения нападател в схемата на баските – Иняки Уилямс. Адуриз, Кепа и Оскар Де Маркос продължават да лекуват контузии и няма да ги видим в игра в четвъртък вечер. Микел Балензиага също има лека травма, но ще стисне зъби и ще стартира на левия бек на защитата на Атлетик.

Макар и без доста основни футболисти, Севиля е фаворит в тази среща. Атлетик играе на приливи и отливи, а гостуването на Рамон Санчес Писхуан изглежда доста тежко. Момчетата на Хорхе Сампаоли са набрали добра инерция, която ще използват и ще се поздравят с пореден успех.

Прогноза: Севиля @ 1.62 коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации