9.9 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Суперкупа на Испания: Севиля – Барселона (14-08 23:00)

Севиля и Барселона откриват сезон 2016/17 в Испания с двубой за Суперкупата на страната. Първият мач между двата тима е на „Рамон Санчес Писхуан“ в неделя от 23:00 часа българско време, а реваншът е четири дни по-късно на „Камп Ноу“.

Севиля се раздели с Унай Емери и аржентинският специлиаст Хорхе Сампаоли застана начело на отбора. Няколко секунди го разделиха от това да спечели първия си трофей начело на андалусийци, но Серхио Рамос за пореден път спаси Реал Мадрид, а впоследствие Карвахал донесе Суперкупата на Реал Мадрид. Все пак Севиля показа много добра игра в първия си официален мач за сезона, въпреки че бе напуснат от много ключови футболисти като Гамейро, Банега, Криховяк и Йоренте. Севиля направи много силна подготовка за старта на новия сезон, записвайки шест победи в шестте си контроли. Франко Васкез и Кьотаке се вписаха отлично в отбора и го демонстрираха срещу Реал, а бразилецът Гансо все още очаква своя дебют.

Барселона ще се надява на по-добър резултат в сравнение с поражението от Атлетик Билбао с 0:4 миналата година в първия мач за Суперкупата. На реванша „каталунците“ стигнаха само до равенство 1:1 и така трофея отиде при баските. Луис Енрике няма да може да разчита на Неймар в предстоящия мач, тъй като бразилецът участва на Олимпиадата за своята страна. Лионел Меси и Луис Суарес обаче са на линия и двамата демонстрираха отлична форма срещу Сампдория в последния мач на тима, който Барса спечели с 3:2 и завоюва трофея „Жоан Гампер“.  Въпреки че преди това Барселона загуби злощастно от Ливърпул с 0:4, те бързо показаха, че не отдават значение на този резултат и бяха на ниво срещу „моряците“.

Обикновено когато тези два отбора се изправят един срещу друг ставаме свидетели на много попадения. В девет от последните им десет срещи са вкарани поне три гола. Не смятам, че някой от тях ще пести сили в този двубой, така че най-вероятно ще видим пореден голов спектакъл с тяхно участие.

ПРОГНОЗА: НАД 3.5 ГОЛА @ 2.55 КОЕФИЦИЕНТ Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации