7.7 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

СЕВИЛЯ – ВАЛЕНСИЯ, (26 НОЕМВРИ 2016), ПРИМЕРА ДИВИСИОН

В една от най – интересните срещи от 13 – ия кръг в Примера дивисион Севиля посреща Валенсия. Сблъсъкът на стадион „Рамон Санчес Писхуан” ще стартира в 21:45ч. в събота 26 ноември 2016г. Съперниците в този мач се намират на коренно различни полюси – домакините са плътно до грандовете Реал Мадрид и Барселона, докато гостите са две места над чертата на изпадащите и не спират да разочароват с представянето си. Севиля спечели осем от последните десет директни срещи у дома срещу валенсианци и няма загуба от този съперник вече 17 мача пред своята публика, като за последно това се случи преди близо 12 години. Така съвсем логично андалусийци са определяни за фаворит в този дуел с коефициент за тяхна победа от 1,75, равенството е 3,75, а варианта двата тима да не се победят е с коефициент от 5,00.

Севиля играе доста силно в последно време, но през тази седмица загуби злощастно от Ювентус с 1:3 в груповата фаза на Шампионската лига.  Тимът отстъпи единствено на Барселона в последните си шест срещи в Ла Лига и неслучайно андалусийци се намират на третото място във временното подреждане с актив от 24 точки. Именно загубата от каталунците е единствената им такава у дома, като в останалите пет мача пред своя публика те спечелиха. Беноа Тремолинас, Крон – Дели и Самир Насри имат контузии и ще отпаднат от групата за този двубой. В предни позиции треньорът Хорхе Сампаоли отново ще заложи на триото Витоло, Васкес и Вието, а Бен Йедер ще остане на пейката.

Валенсия не може да се похвали с играта на своя съперник, дори напротив тима се представя зле и по – зле във всеки изминал мач и неслучайно се намира на незавидното 16 – то място със събрани 11 точки, на две от зоната на изпадащите. Последният им успех в Ла Лига дойде преди повече от месец на 16 октомври при визитата на Спортинг Хихон с 2:1. От тогава насам „прилепите” записаха два хикса и две поражения в първенството. Като гост представянето им също не върви две победи, едно равенство и три загуби в досегашните шест мача навън. Аржентинският халф Федерико Катарбия е единственият с контузия в техния лагер.

ПРОГНОЗА СЕВИЛЯ – ВАЛЕНСИЯ : 1 @ 1,75 КОЕФИЦИЕНТ

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации