6.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Севиля – Лестър, прогноза Шампионска лига, 1/8 финал (22.02.)

В двубой от осминафиналите в Шампионска лига един срещу друг излизат две от приятните изненади в турнира – Севиля и Лестър. Първата среща между двата тима ще се проведе в сряда, 22 февруари, от 21:45 часа българско време на Рамос Санчес Писхуан.

Севиля спечели с 2:0 домакинството си на Ейбар през уикенда. Така андалусийците запазиха шансовете си за титлата в Примера, като се намират на 3-то място в класирането с актив от 49 точки. След трите поредни трофея в Лига Европа, Севиля е амбицирана за силно представяне в Шампионска Лига. Жребия изглежда благосклонен за момчетата на Хорхе Сампаоли и те изглеждат фаворити за класиране напред в турнира.

Беноа Тремулинас и Микаел Крьон-Дели пропускат мача заради контузии, а Нико Пареха е под въпрос. Хорхе Сампаоли обича да променя формациите на отбора си спрямо съперника и ще бъде интересно каква система ще избере срещу Лестър. В центъра на защитата на Севиля много вероятно е да видим Клемен Ленглет. Висенте Ибора, който пропусна мача с Ейбар през уикенда заради наказание се завръща в средата на терена, където ще си партнира с Стивън Н’Зонзи.

Лестър загуби от Милуол през уикенда във ФА Къп с 1:0 и отпадна от турнира. Лисиците продължават лошото си представяне през сезона, като вече се замесиха в битката за оцеляване във Висшата Лига. В Шампионската Лига обаче, момчетата на Клаудио Раниери показват друго лице и стигнаха до тази фаза без никакви трудности. Сега обаче Лестър гостува на отбор с огромен опит в Европа.

Добрато новина за треньорския щаб на лисиците е че в отбора няма сериозни проблеми. Ислам Слимани и Леонардо Улоа имат леки травми, които едва ли ще им попречат да вземат участие в мача ако треньора им гласува доверие. Клаудио Раниери ще заложи на здрава игра в защита и бързи контраатаки главно чрез Рияд Марез и Марк Албрайтън по крилата и Джейми Варди на върха на атаката.

Севиля ще се хвърли във вихрени атаки за да реши всичко в своя полза още на Рамон Санчес Писхуан. Лестър също умее да бележи голове, но има огромни проблеми в защита през този сезон. Налице са всички предпоставки да видим резултатен двубой в сряда вечер в Севиля.

downloadСевиля – Лестър549
Стадион: „Рамон Санчес Писхуан“, Севиля
Начало: 22 февруари 2017, 21:45 часа
Главен съдия: Клемен Тюрпен (Франция)
Прогноза: Над 2.5 гола
Коефициент: 1.80 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации