5.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Севиля – Реал Мадрид | Прогноза: Реал Мадрид

Севиля – Реал Мадрид

Севиля - Реал МадридНачало: 15.09. 2012, 23:00 часа
Гледай на живо: Efbet
Прогноза: -1,5 Реал Мадрид @ 2,3 в Efbet

Среща от поредния кръг на испанското първенство изправя отборите на Севиля и Реал Мадрид. Двубоя е един от горещите в този четвърти кръг и се очаква с голям интерес.

Домакините от Севиля подобно на миналия сезон стартираха лошо в първенството. Записаха само една победа при това с големи мъки над слабака Хетафе, а в останалите два мача играха срещу пълните аутсайдери Гранада и Валекано, където успяха да отмъкнат само по-точка и от двете срещи (0-0 и 1-1). Наставника на Севиля Мичел няма почти никакви проблеми, но нещо играта им не върви. Останаха в общи линии в същия състав както и преди но трудно стигат до гол. След изминалите три мача събраха пет точки, но срещу тези отбори трябваше да вземат максимума, тъй като сега следват трудни мачове и вероятността да вземат точки е твърде малка. Севиля беше сравнително голямо име в испанския футбол, но неясно защо не им върви никак.

Съперника на Севиля – Реал Мадрид не е с много по-добри показатели от тях, но все пак това е Реал Мадрид. Отбора на Жозе Моуриньо може да не тръгна добре в Примера, но за сметка на това преди няколко седмици успяха да отмъкнат Суперкупата на Испания изпод носа на вечния им съперник Барселона. Изиграха два много силни мача и макар в първия да паднаха, то в реванша на Сантяго Бернабеу се доказаха. Към момента във временното класиране „белия балет“ е дори с по-малко точки от Севиля – с четири точки. Валенсия ги срещна в първия кръг и направиха реми, а в следващия мач им гостуваха Гранада и там изненади нямаше: 3-0 в сметката на Реал Мадрид. Изненадата дойде в последния мач на отбора, където не кой да е, а отново Хетафе (отбора измъчил ги и през сезон 2010/2011) не им се даде и ги надигра.

Статистически погледнато последните четири мача между Севиля и Реал Мадрид са и четирите с категорични победи на Реал Мадрид: Реал Мадрид – Севиля: 3-0, Севиля – Реал Мадрид: 2-6, Севиля – Реал Мадрид: 2-6 и Реал Мадрид – Севиля 2-0.

Впечатление правят гостуванията на Реал Мадрид, при които както виждате превъзходството е тотално – цели шест гола във вратата на Севиля и то на два пъти!

След загубата от Хетафе, Реал Мадрид няма да пропусне да спечели в този кръг. Може да не вкарат шест гола, но със сигурност ще бият с разлика. Освен това Реал Мадрид вече трябва да започне и подготовката си за мачовете от Шампионска лига. Там „белия балет“ е в доста силна група сред тимовете на Аякс, Ман Сити и немския шампион – Борусия Дортмунд. Жребия отреди първия мач на „белия балет“ да е домакински срещу Ман Сити, което до голяма степен е предимство за тях.

Дали ще се пазят основните титуляри за Шампионска лига още не е ясно, тъй като Жозе Моуриньо още не е обявил състава с който ще гостуват на Севиля. Дори и да оставят някой да почиват, то знаем че резервния състав на Мадрид е доста широк и в някой случай по-добър от титулярния на много други отбори.

Двубоя Севиля и Реал Мадрид, както и голяма част от останалите срещи в Примера Дивисион са обявени за налични за гледане в сайта на Efbet. За по-голяма информация относно онлайн излъчването посетете сайта на Efbet. Пожелаваме Ви приятно гледане и емоции с испанския футбол!

Топ прогнози и залози за Севиля – Реал Мадрид:

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации