13.3 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Севиля ще грабне точките и срещу Виляреал

В късния неделен мач в Примера дивисон Виляреал посреща Севиля в двубой от втория кръг. Срещата помежду им на стадион „Ел Мадригал“ ще стартира в 23:15ч. в неделя 28 август. През миналата кампания тези два отбора вървяха заедно в класирането, на като че ли сега севилци имат лек превес пред „жълтата подводница“. Севиля има само едно поражение от Виляреал за последните осем директни срещи, а от тях спечели цели шест мача. Въпреки тази статистика коефициентите изглеждат изравнени, успех за домакините се приема на 2,50, равенството е 3,40, а победа за севилци се оценява на коефициент от 2,80.

Виляреал започна с измъчено равенство 1:1 при визитата си на Гранада, като в този мач се видя, че без контузените нападатели Роберно Солдадо и Седрик Бакамбю „жълтата подводница“ трудно намира пътя към противниковата врата. Двамата отново няма да са на линия, а като прибавим и другите контузени в техния лагер в лицето на Денис Черишев, Джонатан дос Сантос и  Даниеле Бонера не може да си представим, че Виляреал ще може да вземе нещо от този двубой. Домакините се провалиха и в един от най – важните си мачове през този сезон, става въпрос за плейофните срещи с френския Монако в Шампионската лига. Виляреал претърпя две загуби от монегаските с 2:1 и 1:0 и така се простиха с мечтите си за участие в груповата на Шампионска лига. Нещо което може би ще се отрази върху представянето им през целия настоящ сезон в Ла Лига.

Севиля започна ударно новия сезон в Примера дивисион с гръмка победа с 6:4 у дома срещу Еспаньол, като страхотно впечатление направиха новите попълнения Лусиано Вието, Пабло Сарабия, Висан Бен Йедер и Франко Васкес. На новия треньор Хорхе Сампаоли ще му е нужно време за да започне да вижда отбора си по начин, по който той желае, но като че ли нещата могат да се наредят и много по – бързо и това се видя в първия кръг от първенството. В състава на Севиля няма да видим наказания Даниел Карисо, както и контузените Беноа Тремолинас, Михаел Крон – Дели и Давид Сория, а Витоло и Серхио Ескудеро ще останат под въпрос до последно.

Прогноза Виляреал – Севиля: Севиля @ 2,80 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации