6.7 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Севиля – Ювентус, Шампионска Лига, вторник – 22 ноември

Севиля и Ювентус излизат един срещу друг в среща от група H на Шампионска Лига. Двубоя ще се изиграе на 22.11.2016г. (вторник) от 21:45 часа българско време на стадион Рамон Санчес Писхуан, а главен съдия на мача ще бъде Марк Клатенбърг от Англия.

СевиляСевиля спечели гостуването си на Депортиво Ла Коруна с 3:2 през уикенда. Така андалусийците се изкачиха на 3-то място в Примера Дивисион с актив от 24 точки. В Шампионската Лига, Севиля почти си осигури класиране в следващата фаза след като навъртя 3 победи и 1 равен в първите си срещи. Така момчетата на Хорхе Сампаоли са лидери в своята група, а сега ще бранят тази позиции срещу фаворита Ювентус.

Беноа Тремулинас и Микаел Крон-Дели пропускат мача заради контузии. Участието на Самир Насри в мача също е под въпрос заради травма. Все пак се очаква френския халф да бъде вдигнат на крака и да стартира зад гърба на Лусиано Вието. Както и в първия двубой между двата отбора, Хорхе Сампаоли ще заложи на дефанзивна постройка на игра, която му донесе нулево реми в Торино.

ФК Ювентус

Ювентус спечели с 3:0 срещу Пескара през уикенда. Така Старата Госпожа продължава да е убедителен водач в Италия и има 6 точки преднина на върха в класирането. В Шампионската Лига, равенството 1:1, което бианконерите направиха на своя стадион с Лион обърка плановете на Макс Алегри. Така Ювентус ще търси задължителна победа при гостуването си на Севиля за да си върне първото място в класирането.

Марко Пяца, Пауло Дибала и Андреа Бардзали продължават да лекуват контузии и отпадат за срещата. Стефан Лихтщайнер пък няма картотека за турнира и също няма да се появи на Рамон Санчес Писхуан. Джанлуиджи Буфон, Миралем Пянич, Джорджо Киелини, Клаудио Маркизио и Дани Алвеш получиха почивка през уикенда и сега ще се завърнат сред титулярите на Макс Алегри. Марио Лемина пък изтърпя 1 среща наказание в Шампионската Лига и също ще бъде разположение на Старата Госпожа.

Очакваме повторение на тактическата дисциплина на Севиля от двубоя между двата тима в Торино. Домакините ще действат по-прибрано, а Ювентус ще търси да атакува. Това ни кара да смятаме, че двубоя на Рамон Санчес Писхуан също ще бъде нискорезултатен.

вземи си бонуса още сегаСевиля – Ювентус: Под 2.5 гола@ 1.61 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации