5.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Селта – Алавес Прогнози и Превю

Испания - Ла Лига - ПрогнозиСелта – Алавес
Испания, Примера Дивисион
Начало: 19 окт 2018, 22:00 ч
Стадион: „Мунисипал Балаидос“

Селта не познават вкуса на победата вече пет поредни мача. В този кръг „небесно-сините“ влизат след поражението като гости на Севиля, с което останаха точно в средата на таблицата.

Алавес от друга страна успяха да се приближат на само две точки от лидерската позиция в Примера, след като надиграха Реал Мадрид у дома с 1-0. Отбора вече е с 14 точки в актива си, което е с точка по-малко от Барселона и Атлетико Мадрид и две точки от временния водач Севиля.

Като съперници двата отбора са равностойни, но впечатление прави, че победител в повечето случай е отбора домакин. Шест от последните седем мача между тях завършиха с победа за домакина, а останалия завърши наравно.

Букмейкърите са 50/50 дали двубоя ще завърши с Под или Над 2,5 гола. Това обстоятелство се поражда от факта, че в само в два от последните шест мача паднаха Над 2,5 гола в мача, а в останалите четири се инкасира по най-много гол. От друга страна в двата лагера е налице доста нападателна мощ. Да вземем например нападателите на Селта – Яго Аспас и Макси Гомес, само двамата имат общо 9 гола в последните осем мача, а в същото време Алавес успяха да запазят суха мрежата си само веднъж при последните четири визити.

Футболни Прогнози за Селта – Алавес:

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации