23.3 C
Ню Йорк
четвъртък, май 2, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Селта – Гранада, прогноза (25-04)

Селта е фаворит срещу Гранада в предстоящия сблъсък в Примера Дивисион. Двубоя започва точно в 21:30 часа българско време и ще сложи край на 35-тия кръг в първенството.

Селта заемат шеста позиция във временното класиране и са в страхотна серия от седем поредни мача без загуба на своя „Балаидос“. По всичко личи, че отбора ще успее да се пребори за зона Лига Европа, но за целта ще трябва да вземе задължителни три точки от Гранада, тъй като до края ще имат две тежки срещи.

Срещу Гранада, Селта нямат особени проблеми и за последно „келтите“ надиграха този съперник с 0-2 през декември месец миналата година, а като цяло в последните шест мача срещу Гранада, Селта записаха три победи и три равенства.

Наставника Едуардо Берицо няма да може да разчита на контузените Фонтас и Клаудио Беаювю, но пък за сметка на това в игра ще се завърне Даниел Вас, който ще подсили халфовата линия на Селта.

Гостуващият тим от Гранада e на косъм от опасната зона и се нуждаят спешно от допълнителни точки, за да се отдалечат оттам и да запазят правото си за участие в Примера и следващия сезон. Отбора е само с точка аванс пред намиращите се на 18-то и 19-то място Спортинг Хихон и Хетафе, което означава, че до края на сезона напрежението ще е огромно.

В предходния кръг Гранада зашлевиха звучен шамар на последния Леванте, надигравайки ги с 5-1, с което сложиха край на шест поредни срещи без победа. Този резултат със сигурност ще повдигне самочувствието на футболистите и ще ги мотивира да дадат всичко от себе си в оставащите няколко кръга, за да спасят отбора от изпадане.

Гранада ще имат на разположение голмайстора от последния кръг Ел Араби, вкарал хеттрик на Леванте, но пък с контузии остават Фулкие, Съксес и Перес, докато Рикардо Коща остава аут от терена поради наказание.

Определено ни очаква интересен мач, в който Селта ще се опитат да се изкачат до петото място в лигата, а Гранада ще търсят задължително поне точката, която ще им помогне в битката за оцеляване. Макар срещите между двата съперника в повечето случай да излъчват резултат под 2,5 гола, днес очаквам точно обратното!

Прогноза Селта – Гранада: Над 2,5 гола @ 1,80 коефициент 

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации