14.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Селтик – Линфийлд, футболни прогнози (19 юли 2017)

Селтик – Линфийлд
Шампионска лига – Втори квалификационен кръг
Начало: сряда, 19 юли 2017 г., 21:45 часа

Селтик приемат Линфийлд у дома в мач реванш от втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Предходната седмица „детелините“ си спечелиха комфортен аванс след 2-0 в Белфаст и сега ще бъдат спокойни пред собствената си публика. В крайна сметка разликата в класите между Селтик и Линфийлд е огромна и едва ли този резултат е изненада.

Селтик на Брендън Роджърс

Брендън Роджърс направи страхотна кампания начело на Селтик миналия сезон. Отбора завърши сезона без да допусне нито едно поражение с преднина от 30 точки пред втория Абърдийн. Освен шампионата, Селтик прибраха и трофейте от Купата на Лигата и Фа Къп.

Линфийлд нямат шанс

Честно казано, Линфийлд са един аматьорски клуб, който не може да се мери с повечето отбори в Европа. Ръководения от Дейвид Хейли тим успя да стигне до втория кръг на Шампионска лига след като трудно измъкнаха победата от Сан Марино.

Прогноза

Селтик определено пожалиха своя съперник в първия мач и след като си осигуриха два гола преднина буквално удариха „спирачката“. На реванша очакваме ситуацията да е коренно различна и да видим доста повече голове.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации