8.3 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

 Селтик ще се класира за груповата фаза на Шампионската лига

В среща реванш от плейофите за влизане в груповата фаза на Шампионска лига израелският Апоел Беер Шева приема шотландския Селтик. Сблъсъкът между тях на стадион „Васермил” ще стартира в познатия час 21:45 във вторник 23 август 2016г.

Двата отбора направиха най-зрелищния мач през миналата седмица от всички плейофни срещи и си отбелязаха общо седем попадения. Развръзката на тази среща беше изключително непредсказуема и непредвидима, като още до почивката Селтик поведе с 3-0 и изглежда така, сякаш всичко в мача беше приключило. През втората част обаче израелският състав успя да върне два гола само в рамките на две минути. Маранао и Меликсон реализираха само десет минути след началото на второто полувреме и така върнаха своя отбор обратно в мача. Дембеле и Браун успяха да реализират по едно попадение за Селтик и така оформиха крайния резултат на 5-2 в полза на шотландския шампион.

Апоел Беер Шева заслужава поздравления за атакуващия стил, който налага, като е ясно че ще видим подобно нещо и в реванша. Точно благодарение на този стил израелците успяха да се поздравят с победа срещу гръцкия шампион Олимпиакос в предишния кръг.  Домакините ще търсят попадение, защото нямат какво да губят и ще се впуснат в атаки от самото начало, като ще се нуждаят от задължително отбелязване на ранен гол – в рамките на първите 10 – 15 минути. Ако това се случи, то не е изключено да се стигне до повторение на шоуто отпреди една седмица. Въпреки всичко казано по – горе Селтик е далеч по – опитния състав, а с преднината от три гола от първата среща няма да има проблеми и ще влезе в груповата фаза на Шампионска лига.

Коефициентите за този мач са изключително изравнени, като домакински успех се приема на 2,50, равенството е 3,60, а коефициента за нов успех на Селтик се оценява на 2,90. Нашите очаквания са да видим сходна среща с тази от миналата седмица и да станем свидетели на резултат от над 2,5 гола в мача.

ПРОГНОЗА: Апоел Беер Шева – Селтик: над 2,5 гола @ коефициент 1,70

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации