11.6 C
Ню Йорк
четвъртък, май 2, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Сенегал – Колумбия Прогноза

Сенегал и Колумбия в битка за осминафиналите

СЕНЕГАЛ – КОЛУМБИЯ
Световно първенство – Група Н
Четвъртък, 28 юни 2018 г., 17:00 ч.
Стадион „Самара Арена“

Сенегал и Колумбия, кой кого? Големите очаквания към група H бяха оправдани. Това бе една от малкото групи на Световното първенство, в която нямаше изявени фаворити и всички отбори получиха сравнително изравнени коефициенти. Ето, че тази интрига се запази до последните мачове.

Сенегал и Колумбия се изправят в директен сблъсък, който ще реши съдбата им. Има вероятност двата отбора да продължат, но някой от тях може да се сбогува с участието си на Мондиала в Русия, ако Япония постигне победа над отпадналата Полша.

Сенегал са приятната изненада на този шампионат. Никой не възлагаше големи надежди на африканския състав, но първите две срещи показаха точно обратното. Алиу Сисе работи усилено на треньорския пост в последните три години и резултатите са на лице.

“Лъвовете на Теранга” практикуват силов, но офанзивен футбол, като разчитат много на своя лидер Садио Мане. Важно е един отбор от подобна класа да се крепи на ярки индивидуалности, които вдигат нивото му.

Опонентът на Сенегал, в последния мач, също разполага с ключови фигури, които вдъхват увереност на своите съотборници. Колумбия получи най-ниски ставки за първото място в група H. Неприятната загуба от Япония, до която се стигна след ранен червен картон и отсъдена дузпа, постави под въпрос присъствието на колумбийската селекция на осминафиналите. Хосе Пекерман, обаче, не спря да вярва в своите избраници и резултатите бяха на лице. Полша бе разгромена от Колумбия и в момента победа над Сенегал ще бъде достатъчна за участие в следващата фаза.

Прогнозата ни за малък брой голове се уповава най-вече на същественото значение на този мач за двата тима. Да, Сенегал и Колумбия участваха в резултатни двубои, но сега ситуацията е далеч по-различна. Ще трябва да сме търпеливи и подготвени за ниска резултатност. Залозите за картони също са оправдани, но ние ще заложим на традиционен “ъндър”, който нееднократно ни е носил успех.

Прогноза Сенегал – Колумбия: Сенегал и Под 2,5 гола @ 8.50 в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

*За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 23:50 ч. на 27.06.18 и подлежи на промяна
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации