14.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Септември – Ботев Пловдив

СЕПТЕМВРИ – БОТЕВ ПЛОВДИВ
Първа Лига, ст. „Васил Левски“
Събота, 28 юли 2018 г., 18:30 ч.
Залози на живо в efbet

Вторият кръг в Първа лига продължава с пълна сила. Уикендът ще бъде открит с двубоя между Септември и Ботев Пловдив на Националния стадион “Васил Левски”. Главният арбитър Драгомир Драганов ще изведе 22-мата на терена точно в 18:30. Българските фенове могат да наблюдават мача на живо в ефира на Диема спорт или безплатно онлайн, чрез стрийминга на 1xbet.com.

Двата отбора започнаха неубедително сезона. Септември записа нулев хикс срещу аутсайдера тази година – Верея Стара Загора. Въпреки че софийският тим бе по-активен, той така и не стигна до трите точки. Николай Митов и неговите възпитаници единствено могат да съжаляват за постигнатия резултат. Септември тепърва ще търси заместници на напусналите през лятото футболисти. Както споменахме в прогнозата към предишната им среща, “синьо-червените” бяха напуснати от четирима основни състезателя, в лицето на Маламов, Тошев, Дяков и Сандански.

В София гостува отбор, който постави под съмнение моментното си състояние. Николай Киров се изказа остро срещу ръководството на клуба, което не му достави нужните играчи. Основните трансфери през лятото бяха изходящи, като Ботев може да се похвали само с две нови попълнения. Това са Васил Шопов от Дунав и Костадин Ничев от Пирин. В първия кръг Ботев загуби от Левски с минималното 0:1, след като допусна гол в последната секунда на мача. Пловдивчани си заслужиха този неблагоприятен старт, след като не показаха нищо интересно в атака, а в дефанзивен план постоянно допускаха грешки.

Очакваме двата тима да търсят първи попадения през кампанията. Септември разполага с не лош състав, който може спокойно да се бори за челната шестица. Ботев Пловдив е с абсолютно същите претенции. Тодор Неделев и Стивън Петков ще внесат разнообразие в офанзивен план, така че надеждите ни са свързани с голове. Efbet предоставя добър коефициент за над 2.5 гола в двубоя. Линия, която българските отбори не винаги преминават, но в конкретния случай смятаме, че това ще стане факт.

Прогноза Септември – Ботев Пловдив: Над 2,5 гола @ 1.95 коеф. в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 09:00 ч. на 28.07.18 и подлежи на промяна
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации