6.5 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Септември (София) – Дунав (Русе), прогноза (17.07.17)

СЕПТЕМВРИ (СОФИЯ) – ДУНАВ (РУСЕ)
Първа професионална лига, 1 кръг

Септември се завръща в елита на българския футбол след 8 годишна пауза. Първото препятствие пред софийският клуб е отбора на Дунав Русе. Двата отбора играят днес в първия кръг на Първа Лига сезон 2017/2018 на стадион Васил Левски от 20:30 часа българско време. За главен рефер на срещата е определен Николай Йорданов.

Септември

Септември ще се опитат да отбележат завръщането си с гръмка победа над Дунав. Футболистите на Димитър Васев са в изключително позитивно настроение и надеждите им за триумф над русенския клуб са големи. В лагера на домакините има само двама липсващи футболисти. Това са Чандъров и Калоянов, които са контузени, но отсъствието им едва ли ще е проблем. Сред титулярите на Септември със сигурност ще видим Галев на вратата, а пред него в защита ще действат Дяков, Траянов, Трифонов и Бранеков. В предни позиции ще атакува Гади, а зад него Галчев. По двата фланга ще бъдат разположени Вълчанов и Романов, а ролята на опорни халфове ще бъде възложена на Георгиев и Иванов.

Дунав

Дунав Русе едва ли споделя позитивизма на своя съперник и трудно ще отстъпи трите точки дори като гост. Футболистите на Веселин Великов ще пристигнат в София само и единствено за победата, с която малко или много ще изтрият лошия спомен от Лига Европа, свързан с изпадането им след загуби от Иртиш в двата мача на квалификациите.

В състава на Дунав няма никакви проблеми. Великов ще разчита на най-добрия си състав и ще го използва на максимум. В тоя ред на мисли титулярите най-вероятно ще са: Антонов на вратата, а защитата ще бъде поверена на Патев, Хубчев, Попадийн и Милчев. Полузащитници – Аясс и Димов, а пред тях ще оперира Шопов в ролята на плеймейкър. По двете крила ще тичат Костадинов и Карагерен, а атаката ще бъде поверена на Будинов.

Футболни прогнози и съвет за залог:

Септември и Дунав Русе имат точно четири срещи по-между си, резултата от които са по две победи. В чест на завръщането си в Първа Лига, Септември едва ли ще играят предпазливо, а с оглед представянето на Дунав в изминалия сезон, вероятността да паднат над 2,5 гола е голяма!

Залог: Над 2,5 гола

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации