10.7 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Славия – Берое

“Белите” ще пестят сили за гостуването в Хърватия

СЛАВИЯ – БЕРОЕ
Първа лига, ст. „Васил Левски“
Неделя, 22 юли 2018 г., 18:30 ч.
Залози на живо в efbet

Славия и Берое ще мерят сили в неделя на националния стадион “Васил Левски”. Главен арбитър е Петър Костадинов, а началото на срещата е точно в 18:30.

Берое гостува в столицата с доста променен състав, спрямо предходната кампания. „Заралии“ се разделиха с куп основни фигури, като Иван Иванов, Педро Еуженио, Павел Виданов, Антон Карачанаков и други. На тяхно място бяха взети наглед достойни заместници, но дали ще се окаже точно така, ще разберем с течение на сезона. Интересен ще бъде сблъсъкът между Иван Минчев и предишните му съотборници. Повратливият нападател дойде в Берое през лятото именно от Славия.

Мислите на Златомир Загорчич са насочени към предстоящата битка в Хърватия срещу Хайдук Сплит. Мачът от втория квалификационен кръг е важен за “белите”, така че началните кръгове в родното първенство нищо чудно да бъдат отписани. Със сигурност Георги Петков ще пропусне мача в неделя, поради контузия, получена преди реванша с Илвес. Не се говори за други рокади, но очакваме такива да има.

Ако Берое не бяха с толкова промени, можеше да им се доверим, но сега залог на знак 2 изглежда неоправдан. Едва ли гостите са успели да се окомплектоват и обиграят. Затова ще заложим на ниска линия голове. Славистите ще бъдат доволни на хикс, а Берое няма да правят драми, ако срещата завърши наравно. За любителите на високите коефициенти предлагаме краен изход Х на 3,10* в efbet, а ние ще потърсим традиционен ъндър на 1,65.

Прогноза Славия – Берое: Под 2,5 гола @ 1.70 коеф. в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 16:30 ч. на 21.07.18 и подлежи на промяна
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
- Реклама -

Последни публикации