5.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Първа Лига: Славия – Берое, 07 юли 2016

Днес от 21:15 часа на Националния стадион „Васил Левски“ отбора на Славия посреща Берое в среща от втория кръг на Първа професионална лига. Срещата е първа за Берое в новия формат, докато Славия вече изигра един мач. За главен рефер на срещата е определен пловдивчанинът Георги Кабаков.

В първия кръг от новият формат на първенството Славия бяха надиграни от ЦСКА – София с 2-0, а планираната среща между Берое и Лудогорец не се изигра, заради участието на „орлите“ в квалификациите на турнира Шампионска лига. Преди началото на втория кръг от първа лига, Славия заемат последно място в таблицата.

За отбора на Берое аут остават 27-годишният полузащитник Атанас Зехиров, както и крилото Радослав Кирилов, които са контузени и ще могат да се включат в титулярния състав на отбора си едва от следващия кръг. Заедно с тях от скамейките ще изгледа срещата и дясното крило Ерик Почански, който път е наказан за един мач заради събрани много жълти картони.

В състава на Славия няма кадрови проблеми и вероятно ще видим същия отбор, построен по същият начин както и в мача срещу ЦСКА – София.

Славия и Берое се познават изключително добре и тази година изиграха стотния си мач един срещу друг. Като по-добър от двата отбора можем спокойно да определим Славия, които освен, че водят убедително в победите по-между им, имат и впечатляваща голова разлика 118/176 в полза на Славия.

Славия може и да загубиха в първия кръг, но едва ли ще запишат втори неуспех.

Прогноза Славия – Берое: 1 @ 2.80 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации