13 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Славия – Локомотив Горна Оряховица (22.05)

Славия – Локомотив Горна Оряховица

Славия е домакин на Локомотив Горна Оряховица в среща реванш от баражите за оставане в Първа професионална лига. Двубоят е в понеделник, 22 май, от 20:00 часа на националния стадион „Васил Левски“.

Столичани записаха успех с 3:0 в първата среща като гост и предимството е сериозно на тяхна страна. Ако те не допуснат изненада, най-вероятно ще се изправят срещу Нефтохимик, който също е в по-изгодна позиция след първия сблъсък срещу Монтана. Така двата отбора ще спорят за спасение, а загубилият в евентуален мач Славия – Нефтохимик ще играе бараж за оставане с отбор от Втора лига.

Славия не успя да направи добър сезон под ръководството на Владимир Иванов и той бе заменен от Златомир Загорчич преди старта на баражите. Очевидно това подейства на футболистите и те изиграха силен мач в Горна Оряховица. Сега остава да затвърдят надмощието си и да мислят за следващия сблъсък в битката за оцеляване.

Отборът на Локомотив се провали на собствен терен и изглежда невъзможно да обърнат общия резултат. Възпитаниците на Александър Димитров изиграха слаб мач в защита и позволиха на съперника да вкара цели три гола като гост, които в елиминационен сблъсък са голямо предимство.

Очаквам обаче гостите да опитат да сторят немислимото и да търсят ранен гол, което предвещава отворен мач с положения пред двете врати и доста голове.

Прогноза: Над 2.5 гола

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации