10.3 C
Ню Йорк
неделя, май 5, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Сморгон – Волна Пинск

лига на Беларус Типстър Прогнози

Сморгон – Волна Пинск, Първа лига на Беларус

Прогноза
Гол/Гол @ 1.90 коефициент

*коефициентите са взети от Betano и подлежат на промяна 

Топ коефициенти за футбол
?AffiliateCode=betano&CID=355&DID=299&TID=1&PID=149&LNG=19

Втората дивизия в беларуския футбол също продължава. Там играят 14 тима като първенството е така организирано, че има само един изпадащ – заемащият последното място след края на сезона, а цели три тима са с възможност за потегляне към елита. Първият и вторият печелят директна промоция, докато третият в крайното подреждане играе сблъсък на баражи с тим от елита. Сморгон едва се спаси преди година когато рядко стигаше до записването на победи. С изминаването на последния 28-и кръг тимът се озова на 14-то място – точно над зоната на изпадащите, но с двоен актив спрямо този на единствения изпадащ – Барановци, който имаше 9.

Тимът на ЖУА Житковици пък автоматично беше изваден от първенството и така Сморгон остана в дивизията. Тимът започна добре новият сезон като измъкна точка от визитата си на Спутник след като поведе след броени секунди игра, но допусна изравнително попадение малко преди последния съдийски сигнал. Волна Пинск се добра до нулево реми срещу ФК Слоним.

През миналия сезон този отбор също беше сред слабите в дивизията като в крайна сметка завърши на 12-то място само с 3 точки повече от Сморгон. Въпреки това беше много по-добър в редица отношения. Той инкасира с цели 14 гола по-малко във вратата си, а освен това беше по-успешен и в предни позиции. През същия този последен сезон сблъсъците между Сморгон и Волна Пинск се превърнаха в голови спектакли, а идният също ще е такъв.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации