9.9 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Собственикът на Локомотив: Ако не сме в шестицата, ще има наказания

Христо Крушарски на Локомотив (Пловдив) направи изявление, в което каза, че не се очаква промяна за тимът, нито смяна на треньора.

По отношение на последния мач на Локомотив с Черно море и желанието за съдийство от страна на Бруно Акрапович, изказването на Крушарски за “Тема Спорт” ясно гласеше: “Аз съм казал милион пъти, че мачът е 90 минути, а не пет. Сега, че имаше някакви действия за разстройване на играта, има. Но все пак да не забравяме, че сме в България. Не може да очакваме друго. Засега ситуацията е такава”.

Когато журналистите попитаха Крушарски не го ли притесняват 6 поредни двубоя, от които само две равенства и четири загуби, без нито едно победа, Крушарски беше категоричен: “Не, защо да ме притеснява. Те имат цел, ако не изпълнят, ще си понесат наказания. Това е. Имат поставена задача, която сме съгласували. Не съм я взел самоцелно. Тя е класиране в първата шестица и все още нищо не е загубено. Има 7 мача, в които ще се опитаме да си вземем каквото ни трябва”.

По отношение бъдещето за Акрапович и евентуална смяна шефът на Локо (Пд) споменава: “Сменихме 90% от отбора… Една къща за колко време се строи? Хайде стига сега, българска работа. “Магурата” отдавна е затворена, нали. Вече няма “Магура”, стига с тези чейнджове. Една къща се прави с екип и време”.

 

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации