13 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Спартак Москва – Волга НН 29/07/2012

Спартак Москва посреща Волга Нижни Новгоров на стадион „Лужники“ в мач от втори кръг на руската Премиер лига.

Руска Висша Лига

Двата тима се очаква да излезнат със следните стартови състави:

Спартак Москва – (4-4-2) Дикан, К.Комбаров, Пареха, Сухи, Д.Комбаров, Кариока, Де Зеув, Билялетдинов, Макгийди, Велитон, Еменике;

Волга НН – (4-4-2) Абаев, Харитонов, Буйволов, Григалава, Айдов, Каряка, Белозеров, Аджинджал, Бибилов, Саркисов, Сапогов.

Новият наставник на Спартак Москва – Унай Емери започна кариерата си в Русия с победа срещу Алания Владикавказ с 2-1. Този мач обаче бе във Владикавказ и днес ще дебютира наставника и пред феновете в Москва. Победата е задължителна в подобни мачове, тъй като амбициите им са титла и нямат право на грешки в подобни домакинства. Нови кадрови проблеми нямат преди двубоя, като аут продължава да е капитана на тима Сергей Паршивлюк, който получи травма преди мача с Алания. През изминалата седмица пък бе опериран успешно и се очаква да липсва няколко месеца. На негово място в отбрана пък ще действа Кирил Комбаров, който може успешно да играе и като бек, и като крило, така че се очаква да е полезен за тима си и да замести капитана успешно.

Волга Нижни Новгоров пък започна сезона с изненадваща победа срещу Динамо Москва след гол на резервата Шуленин. Гаджи Гаджиев дебютира успешно начело на тима, но днес ще му е далеч по-тежко, тъй като и през миналия сезон, а и през този се очаква тимът да разчита предимно на точките у дома, докато навън играят трудно. Освен това имат доста проблеми преди мача, след като няколко основни футболиста са аут – Тараканов е контузен, а Максимов и Салугин са наказани. През миналия сезон тимът загуби на два пъти от Спартак Москва с 0-1 и 0-2, а и сега можем да очакваме поражение.

ПРОГНОЗА: Спартак Москва

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации