16.6 C
Ню Йорк
сряда, май 1, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Спортинг Лисабон  – Реал Мадрид, (22 ноември 2016), Шампионска лига

Португалският Спортинг Лисабон  се изправя срещу европейския клубен шампион Реал Мадрид в среща от 5 – ия кръг на група Ф в Шампионска лига. Двубоят на „Ещадио Жозе Алваладе“ ще стартира в 21:45ч. във вторник /22 ноември 2016г/. Португалците доста изпотиха своя именит противник в среща от първия кръг на турнира, като тогава „белия балет“ губеше с 0:1, но с голове в края на мача успяха да грабнат трите точки. Така че възпитаниците на Зинедин Зидан ще имат едно на ум преди тази визита в Лисабон, че срещу тях се изпрвя един доста корав и непредвидим отбор. В тази група Ф нещата изглеждат пределно ясни – Борусия Дортмунд и Реал Мадрид ще продължат напред в турнира, като само трябва да определят кой ще заеме първото място и кой второто. За третата позиция даваща право на участие в Лига Европа Спортинг Лисабон  за сега има две точки преднина пред тима на Легия Варшава. Световните букмейкъри съвсем очаквано отдават по – високи шансове за успех на „кралския клуб“ с коефициент за тяхна победа от 1,57, равенството е 4,50, а победата на домакините се котира с коефициент от 6,00.

Спортинг Лисабон  изпитваше известни трудности пред последният месец и не познаваше вкуса на успеха в четири поредни срещи във всички състезания, но през уикенда успяха да спечелят най – после с 3:0 у дома срещу Ароука. Така момчета на Жорже Жезус ще влязат в приповдигнато настроение срещу европейски клубен шампион. С различни травми в техния лагер са защитниците Джеферсон и Бруно Паулища.

Реал Мадрид продължава със силните си игри в последно време и неслучайно се откъснаха пред Барселона в испанската Примера дивисион. Белият балет разби с класическото 3:0  като гост местният градски съперник – Атлетико Мадрид през изминалия уикенд и определено ще влезе преди този двубой с високо вдигната глава. Реал Мадрид вече направи една издънка в Шампионска лига при визитата си на Легия Варшава завършвайки 3:3 и така момчетата на Зинедин Зидан нямат право на повече грешни стъпки, ако искат да вземат първото място в тази група. Тимът все още няма загуба през сезона във всички надпревари и е трудно да си представим, че ще тя ще дойде в този момент срещу тима на Спортинг Лисабон. Алваро Морато и Тони Кроос са единствените с контузии в техния лагер и тяхното участие остава под въпрос.

Прогноза : Спортинг Лисабон  – Реал Мадрид: Реал Мадрид @ 1,57 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации