6.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Спортинг Хихон – Еспаньол: прогноза и анализ (25 апр 2017)

Спортинг Хихон – Еспаньол

Спортинг Хихон се изправя срещу Еспаньол в двубой от 34-ия кръг на „Ла Лига“. Мачът е във вторник, 25 април, от 20:30 часа българско време.

Домакините се борят за оставане в Примера, след като заемат 18-то място с актив от 23 точки. Спортинг изостава с четири пункта от 17-ия Леганес и успехът в този мач е задължителен. В миналия кръг те направиха 2:2 като гост на последния Осасуна. Спортинг се нуждаеше от три точки в Памплона, но не успя да ги постигне и сега няма право на нова грешка.

Отборът на Еспаньол е на девето място в таблицата с 49 точки в своя актив. Те изостават само на шест точки от зона Лига Европа. „Каталунците“ загубиха от Атлетико Мадрид с 0:1 през уикенда като поражението сложи край на серията им от две поредни победи.

Еспаньол спечели последната си визита с 1:0 на Леганес след късен гол на Лео Баптистао. Тимът на Кике Санчес Флорес не е от силните гости в Испания, но ако иска да се бори за участие в Лига Европа, трябва да постигне успех на „Ел Молиньон“.

През първия полусезон Еспаньол спечели с 2:1 срещу Спортинг Хихон. На „Ел Молиньон“ каталунците триумфираха с 4:2 през миналата кампания като балансът им на този стадион е 4 победи, 1 равенство и 4 загуби.

Прогноза: 2

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации